«Oι κεραίες δεν είναι 5G, το Κράτος δεν αδειοδότησε την τεχνολογία αυτή»

Από τα πλέον επίσημα χείλη, την ώρα που αρκετοί πολίτες συνεχίζουν ακάθεκτοι να αναρτούν φωτογραφίες με κεραίες.

Article featured image
Article featured image



Ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Γιώργος Κωμοδρόμος, με παρέμβασή του στο Πρωτοσέλιδο, είπε ακριβώς: «Δηλώνω ρητά ότι οι κεραίες δεν είναι 5G. Το Κράτος δεν αδειοδότησε την τεχνολογία αυτή», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το Sigmalive, σε ερώτηση για τι είναι οι κεραίες αυτές για τις οποίες γίνεται λόγος σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κωμοδρόμος εξήγησε ότι οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών αναβαθμίζουν συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, ειδικά αυτές τις μέρες που οι πλείστοι εργάζονται απ’ τα σπίτια τους και τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα μέσω τηλεργασιών.

Τέλος, ο κ. Κωμοδρόμος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα fake news και κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει μακριά από τέτοιες «ειδήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Στις 23 Μαΐου κάτι πολύ ξεχωριστό θα συμβεί στη Μαλούντα

Article featured image

Οι 20 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για τέχνη και πολιτισμό το 2026

Article featured image

Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί κάποια παιδιά τρώνε πιο εύκολα λαχανικά