Είναι αυτός ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε εστιατόριο με τον Ντόναλτ Τραμπ;

Σε κάποια στιγμή, στο βίντεο, ο Κιμ δίνει στον Ντόναλτ υγρό αντισηπτικό για να απολυμάνει τα χέρια του.

Article featured image
Article featured image

Είναι γνωστό πως μεταξύ των δύο ηγετών υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, κάτι που δεν έκρυψαν ποτέ. Μάλιστα, όταν λίγο καιρό πριν οι φήμες για το θάνατο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας είχαν οργιάσει, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωνε περιχαρής πως γνωρίζει την αλήθεια, αλλά δεν τη λέει σε κανέναν.

Πρόσφατα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει τους δύο ηγέτες να κάθονται σε εστιατόρια, δίπλα στην τζαμαρία, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, να δίνει υγρό αντισηπτικό στον Τραμπ, για να απολυμάνει τα χέρια του, την ίδια ώρα που κόσμος, έξω από το εστιατόριο βγάζει βίντεο, φωτογραφίζει και χαιρετά τους δύο ηγέτες, οι οποίοι ανταποκρίνονται στους θαυμαστές τους.


Φυσικά και οι δύο άντρες ουδεμία σχέση έχουν με τους πραγματικούς ηγέτες της Βορείου Κορέας και τον ΗΠΑ, αφού πρόκειται για δύο ηθοποιούς οι οποίοι μεταμφιέστηκαν στους δύο ηγέτες και βγήκαν βόλτα για φαγητό.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν τη βάση τους στη Σιγκαπούρη και πολύ συχνά ντύνονται ως Κιμ και Ντόναλτ και βγαίνουν στους δρόμους προσποιούμενοι τους δύο αμφιλεγόμενους ηγέτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ