Το εξαιρετικό βίντεο που έφτιαξαν οι Κρητικοί για τα τοπικά προϊόντα τους

Υπενθυμίζοντάς μας πόσο πλούσια είναι η κρητική κουζίνα/διατροφή σε γεύσεις, αρώματα και χρώματα.

Article featured image
Article featured image

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης, στο συνοδευτικό κείμενο του βίντεο με τίτλο «Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της!».

Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της!

"Στηρίζουμε την Κρητη και τα προϊόντα της! " Περιφερειάρχης Κρητης Στ.Αρναουτακης «Βρισκόμαστε στο δρόμο της επιστροφής σε μια νέα καθημερινότητα, με ιδιαίτερους κανόνες και αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η στήριξη της τοπικής οικονομίας είναι πρωταρχικές μας προτεραιότητες. Ως Περιφέρεια Κρήτης, δημιουργούμε μια νέα καταναλωτική συνείδηση. Μια επιλογή που οφείλουμε να προωθήσουμε και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της! Ενισχύουμε τους παραγωγούς των Κρητικών προϊόντων, εμπιστευόμαστε τη δουλειά και τον κόπο τους. Τα προϊόντα της Κρητικής γης, ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κατακτώντας μια από τις κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ταυτότητά τους, να την βάλουμε στη νέα μας καθημερινότητα. Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της, για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτόν τον τόπο. Το σήμερα μας βρήκε όλους μαζί, το αύριο πρέπει να μας βρει ενωμένους και δυνατούς» Προωθηστε το βιντεο! #staysafe #supporttheauthentic #supportCrete #agrodiatrofiki #incredible_crete #creteregion #periferiakritis #crete #landofvalues #cretangrocery #openwineries #labelcrete #agrocrete #cretangastronomycenter #brandnamecrete #agriculturalproducts #qualitystandards #Cretelandofvalues #certifiedproducts #europeanfoodmasters #efm #cretangastronomy #cretancuisine #cretanproducts #crete #cretandiet #cretanlife #organicfood #organicfarming #pdo #pgi #crete #mediterreneanfood #mediterrenean #healthyfood #pdoproducts #pgiproducts

Posted by Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete on Thursday, 14 May 2020


«Βρισκόμαστε στο δρόμο της επιστροφής σε μια νέα καθημερινότητα, με ιδιαίτερους κανόνες και αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Ως Περιφέρεια Κρήτης, δημιουργούμε μια νέα καταναλωτική συνείδηση. Μια επιλογή που οφείλουμε να προωθήσουμε και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της! Ενισχύουμε τους παραγωγούς των Κρητικών προϊόντων, εμπιστευόμαστε τη δουλειά και τον κόπο τους.

Τα προϊόντα της Κρητικής γης, ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κατακτώντας μια από τις κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ταυτότητά τους, να τη βάλουμε στη νέα μας καθημερινότητα. Στηρίζουμε την Κρήτη και τα προϊόντα της, για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτόν τον τόπο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ