Διαδραστικός χάρτης καταγράφει τη λειτουργία του 5G σε όλες τις πόλεις του πλανήτη

Για όσους αμφιβάλλουν ακόμα εάν η Κύπρος βρίσκεται εκτός ζώνης 5G, ιδού η απόδειξη!

Article featured image
Article featured image

Το 5G και η λειτουργία του, αποτέλεσε φλέγον (#διπλής ανάγνωσης) θέμα συζήτησης κατά την περίοδο του εγκλεισμού, με μερίδα πολιτών, ανά το παγκόσμιο, να πιστεύουν πως η πανδημία και ο Covid-19 είναι ένα υπόγειο σχέδιο με σκοπό να μας αποσπάσουν την προσοχή από την ενεργοποίηση του δικτύου 5G, με το οποίο μεταξύ άλλων θα μας μετατρέψει σε άβουλα ρομπότ και θα ρυθμίζει τις λειτουργίες μας.

Στο βωμό αυτής και άλλων παρόμοιων θεωριών συνωμοσίας, κάποιοι δεν δίστασαν να κάψουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό –δύο φορές- οι οποίες παρότι βρίσκονταν τοποθετημένες εκεί για τουλάχιστον δύο δεκαετίες, θεώρησαν πως, ως άλλοι transformers, μεταμορφώθηκαν και έγιναν κεραίες μετάδοσης 5G.

Τι κι αν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών διαβεβαίωναν πως στην Κύπρο δεν έχει έρθει ακόμη το 5G. Τι και αν επίσημα η κυβέρνηση απέρριψε και διέψευσε τις φήμες. Κάποιοι κολλημένοι ήταν σίγουροι πως οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών τοποθετούσαν κρυφά και ενόσω εμείς ήμασταν σε καραντίνα, κεραίες 5G.

H Ookla με έδρα το Seattle, αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες και έγκυρες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων διαδικτύου, με εξειδίκευση στη μέτρηση της ταχύτητας διαδικτύου και της ένταση του.

Πρόσφατα η εταιρεία δημιούργησε έναν διαδραστικό χάρτη ο οποίος καταγράφει τις πόλεις στις οποίες λειτουργεί ή εφαρμόζεται το δίκτυο 5G, έχοντας καθημερινή ενημέρωση από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του χάρτη, το 5G έχει αναπτυχθεί σε 8782 πόλεις από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία κ.ο.κ με τους πάροχους να ανέρχονται σε όλο τον κόσμο, σε μόλις 123.

Στην προσκείμενη σ' εμάς περιοχή της Μεσογείου, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα του χάρτη, δεν φαίνεται να έχει αναπτυχθεί δίκτυο 5G, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Τουρκία, ούτε φυσικά και στην Κύπρο. Με τη Ρουμανία και την Ιταλία από την Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία από τη Μέση Ανατολή, να είναι τα πιο κοντινά σε εμάς σημεία που λειτουργεί το 5G.


Για του λόγου του αληθές, πάτησε ΕΔΩ, βρες την περιοχή μας και ανακάλυψε εάν στην Κύπρο λειτουργεί δίκτυο 5G.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ