Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση

Μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μέρες.

Article featured image
Article featured image

Τέλος σε μία πορεία συνεχούς παρουσίας 30 χρόνων στα τηλεοπτικά δρώμενα έβαλε η Ελένη Μενεγάκη, ανακοινώνοντας μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή, το μεσημέρι της Πέμπτης, πως αυτή θα είναι η τελευταία της τηλεοπτική σεζόν καθώς του χρόνου δεν σκοπεύει να είναι παρούσα στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Οι φήμες, που εδώ και μέρες απασχολούσαν τα διάφορα site και τις τηλεοπτικές εκπομπές, επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία μέχρι χθες τηρούσε σιγήν ιχθύος για τα σχέδιά της.

Σχέδια, που όπως η ίδια ανέφερε, δεν έγιναν ελαφρά τη καρδία, καθώς η ίδια αποφάσισε την αποχώρησή της από την τηλεόραση πριν από περίπου ένα χρόνο, λέγοντας, μάλιστα, πως επί τούτου δεν ανακοίνωνε νωρίτερα την απόφασή της, αφού ήθελε να το κάνει την ημέρα της ονομαστικής της εορτής.

Στο φορτισμένο συγκινησιακά μήνυμα που έστειλε στους τηλεθεατές από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη, προσπάθησε να δώσει μια γενική εικόνα για τους λόγους της αποχώρησής της, ενώ παράλληλα άφησε και μία υπόνοια πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιστρέψει ξανά.

«Από πέρυσι έχω πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία (...) Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία (...) Αυτό που ξέρω είναι ότι η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, που για τριάντα χρόνια δεν έκανε ούτε μία «απουσία» από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ