Όλοι ενθουσιαστήκαμε με το «Last Dance» αλλά ο Αντετοκούνμπο το έχει τερματίσει

Δεν θέλει μόνο πρωτάθλημα, αλλά και επινίκια με όλη την ομάδα στη Μύκονο, «με πούρα σαν τον Τζόρνταν».

Article featured image
Article featured image

«Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα να τα καπνίσουμε σαν τον Μάικλ Τζόρνταν. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί στη Μύκονο».

Μπορεί να μην είναι σαφές αν και πότε θα ξαναρχίσει η σεζόν του NBA, ωστόσο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέρει ήδη και ακριβώς πώς θέλει να γιορτάσει ενδεχόμενο πρωτάθλημα των Μιλγουόκι Μπακς.

Μιλώντας σε συνέντευξη μαζί με τον συμπαίκτη του Πατ Κόνατον, ο Γιάννης μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών το εργασιακό ήθος, το ψευδώνυμό του (γκρικ φρικ), το μπάσκετ με τα αδέρφια του, αλλά και το νεογέννητο γιο του. Στο τέλος κι ενώ ο Κόνατον ανέφερε πως δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, ο MVP ρωτήθηκε ποιος θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για να γιορτάσει ένα τρόπαιο.

antetokounmpo_.jpg


«Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα να τα καπνίσουμε σαν τον Μάικλ Τζόρνταν. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί στη Μύκονο» είπε ο Greek Freak.

«Η Μύκονος είναι ένα απ’ τα καλύτερα ελληνικά νησιά. Είναι νησί για πάρτι και πρέπει να πας όχι με το άλλο σου μισό, αλλά με αντροπαρέα. Προφανώς υπάρχει και η Σαντορίνη, που είναι πραγματικά ειδυλλιακή. Έχει την ομορφότερη ανατολή και δύση στον κόσμο. Εκεί μπορείς να πας με το έτερόν σου ήμισυ» συνέχισε και κατέληξε: «Είχα την ευκαιρία να πάω πέρυσι - πήγα με τους Bledsoe και Brook -και κάπως λυπόμουν που δεν ήμουν σε θέση να φέρω όλη την ομάδα να βιώσει αυτό που ζήσαμε».

Όλοι ενθουσιαστήκαμε από διάφορα πράγματα που είδαμε στα 10 επεισόδια του Last Dance και κυρίως από το μεγαλείο αυτής της ομάδας-δυναστείας. Ο Γιάννης κράτησε τη φάση με τα πούρα! Τι να πούμε; Μακάρι στο τέλος να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα με την ομάδα του, και να το γιορτάσει με ή χωρίς πούρα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ