Ο βασιλιάς Λεμπρόν έχει κάτι να πει για τη δολοφονία του Floyd

Ο κορυφαίος NBAer τοποθετήθηκε με ένα post για τη δολοφονία του 46χρονου George Floyd στη Μινεάπολη.

Article featured image
Article featured image

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου, στη Μινεάπολη, της πολιτείας Μινεσότα, κατά τη διάρκεια της σύλληψης του 46χρονου Floyd από την αστυνομία της πόλης, ο αστυνομικός Ντέρεκ Τσόβιν του πάτησε το λαιμό με το γόνατό του για τόση πολλή ώρα, με αποτέλεσμα ο μεσήλικας να χάσει αρχικά τις αισθήσεις του και στη συνέχεια τη ζωή του.



Όπως προέκυψε στη συνέχεια μάλιστα, ο Τσόβιν είναι ρατσιστής (το καπέλο του γράφει «κάντε τους λευκούς μεγάλους ξανά») και υποστηρικτής του Τραμπ. Από την άλλη, κανένας από τους συναδέλφους του δεν προσπάθησε να σώσει τον άτυχο 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη για ένα πλαστό χαρτονόμισμα:


Όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν, η απήχηση του περιστατικού έφτασε πολύ μακρύτερα από τη Μινεσότα. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να δηλώσουν κάτι είναι ο κορυφαίος NBAer Λεμπρόν Τζέιμς: Ο βασιλιάς Λεμπρόν ανέβασε μία εικόνα στο ίντερνετ, όπου εξηγεί ότι η πολυσυζητημένη κίνηση του Κόλιν Κάπερνικ, ο οποίος μαζί με ένα συμπαίκτη του είχε γονατίσει την ώρα που έπαιζε ο εθνικός ύμνος, ήταν η απάντηση σε περιστατικά τελείως παρόμοια με τη δολοφονία του Φλόιντ.


Αυτή ήταν η ανάρτηση του Λεμπρόν Τζέιμς:


Να σημειωθεί τόσο ότι το έχει ξανακάνει στο παρελθόν:

lebr.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ