Ο Γιάννης Διονυσίου λέει ένα απίστευτα ωραίο ζεϊμπέκικο στον νέο δίσκο των Τρίο Τεκκέ [ΒΙΝΤΕΟ]

Το τραγούδι «Την μέρα σβήνω» είναι ένα αλλοπρόσαλλο ζεϊμπέκικο που γράφηκε ειδικά για τη φωνή του σπουδαίου αυτού ερμηνευτή.

Article featured image
Article featured image

Για τις ερμηνείες και το ταλέντο του συμπατριώτη μας Γιάννη Διονυσίου έχουμε γράψει ξανά (και όχι μόνο εμείς), αφού αδιαμφισβήτητα πρόκειται για έναν ερμηνευτή ο οποίος έχει το χάρισμα να σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας λέξη.

Συναντώντας τον η Τάνια Νεοκλέους πέρσι το καλοκαίρι, για μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στη CITY, είχε γράψει για τη μεταρσίωση που προκαλεί στον ακροατή η φωνή του.


Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Διονυσίου συμμετέχει στον εξαιρετικό δίσκο των Τρίο Τεκκέ «Στρόβιλος», ερμηνεύοντας το τραγούδι «Την μέρα σβήνω», ένα εξαιρετικό ζεϊμπέκιο σε μουσική και στίχους του Αντώνη Αντωνίου.

«Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το τραγούδι 'Την μέρα σβήνω', ένα αλλοπρόσαλλο ζεϊμπέκικο που γράφτηκε ειδικά για την φωνή του μοναδικού Γιάννη Διονυσίου. Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη για αυτή την ανεπανάληπτη ερμηνεία!», αναφέρουν οι Τρίο Τεκκέ αναρτώντας το σήμερα στο Facebook, λίγο μετά που ανέβηκε στο YouTube.


Τα μάτια κλείνω την μέρα σβήνω

Κόπασε το παραμύθι, και το γλέντι ανεβλήθη

Τα μάτια κλείνω την μέρα σβήνω


Τ' αστέρια ρίχνω την νύχτα πίνω

Δυο ρουφιές την κατεβάζω στους πλανήτες όρκους βάζω

Τ’ αστέρια ρίχνω την νύχτα πίνω


Οι μάγκες κλαίνε, μέσα τους καίνε

Βράζει, γδέρνεται, βουβαίνει μες στο ντέρτι αργοπεθαίνει

Οι μάγκες κλαίνε, μέσα τους καίνε


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ