Στη Θεσσαλονίκη συμβαίνει αυτό!

Μέσω της νέας σειράς βίντεο ενός νέου σχήματος που παίζει στην πόλη, θυμηθήκαμε πόσο ωραία είναι η εικόνα μιας αυθεντικής λαϊκής μπάντας.

Article featured image
Article featured image

Με αισθητική από τα παλιά, αλλά και με ορισμένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του καλού λαϊκού ρεπερτορίου, το σχήμα της Βεντέτα live stage παρουσιάζει κάθε βδομάδα ένα πρόγραμμα που σίγουρα σε κάποια φάση θα επιδιώξουμε να απολαύσουμε από κοντά.

Καθήμενοι οι ντυμένοι στην τρίχα τραγουδιστές και οι μουσικοί, δίνουν έμφαση στις ερμηνείες και στο συναίσθημα, με το αποτέλεσμα να φέρνει στο μυαλό εικόνες από τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού.


«Στη σκηνή πρέπει να είσαι παρών και να μεταδίδεις σιγουριά τόσο προς τους συμπαίχτες σου όσο και προς τον κόσμο, γιατί εκείνη τη στιγμή έχεις ευθύνη. Ως τραγουδιστής, είσαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κοινού και της σκηνής», είχε αναφέρει πρόσφατα στη συνέντευξή του στη CITY ο Γιάννης Διονυσίου και βλέποντάς τον κανείς στο πιο κάτω βίντεο να ερμηνεύει μαζί με την Έλσα Μουρατίδου το τραγούδι «Η πρώτη αγάπη σου είμαι εγώ» του Γιώργου Μητσάκη, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι ο Κύπριος καλλιτέχνης είναι πέρα για πέρα συνεπής σε αυτά που λέει.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο Βεντέτα Live Stage (Εθνικής Αμύνης 3 - Θεσσαλονίκη τηλ.2310234973) "Η πρώτη αγάπη σου είμαι εγώ" μουσική: Γιώργος Μητσάκης στίχοι: Γιώργος Μητσάκης τραγούδι: Γιάννης Διονυσίου - Έλσα Μουρατίδου μπουζούκι: Γεωργόπουλος Γιώργος κιθάρα: Αθηνόδωρος Καρκαφίρης κοντραμπάσο: Δημήτρης Γουμπερίτσης ακκορντεόν: Ζωγράφος Σταυρίδης ηχοληψία: Τόλης Κουδέρης βίντεο: Γεωργόπουλος Γιώργος

Posted by Georgopoulos Giorgos on Wednesday, 30 October 2019


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ