Ο 16χρονος Κύπριος που ετοιμάζεται να γίνει το next big thing του Hollywood

Mόλις υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο ταλέντων του Beverly Hills.

Article featured image
Article featured image

Από τριών ετών ξεκίνησε να κάνει μαθήματα υποκριτικής στο New London Performing Arts Centre, ενώ ένα χρόνο μετά, σε ηλικία μόλις 4 ετών, ξεκίνησε να δουλεύει ως ηθοποιός στη βρετανική τηλεόραση, κάνοντας παράλληλα και διαφημίσεις.

Κατά τη διάρκεια της 13χρονης πορείας του στο χώρο, έχει συμμετάσχει στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Law and Order», έχει λάβει μέρος σε κλασσικές θεατρικές παραστάσεις, όπως το «A Christmas Carol» και «Goodbye Mr Tom» και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Bradley Walsh, Myleen Klass, Paul Nicholls και Nigella Lawson.

IMG_8510.jpg


IMG_8509.jpg

Τα ευχάριστα νέα, ωστόσο, ήρθαν πρόσφατα, όταν μετά από μία ενδελεχή προσωπική συνέντευξη και αξιολόγηση των ικανοτήτων του, από τους scouters του πρακτορείου ταλέντων από το Beverly Hills, ο Kristian κατάφερε να κερδίσει μία θέση ανάμεσα στους εκλεκτούς του πρακτορείου, υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί τους. Να σημειωθεί πως παρότι δεν αποκαλύπτεται το όνομα του πρακτορείου, σημειώνεται πως έχει στο ενεργητικό του πολλούς και πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς υπάρχει στο χώρο για πάνω από 35 χρόνια.

IMG_8518.jpg

Σύμφωνα με την parikiaki.com, ο Kristian από μικρός κατάλαβε το τι ήθελε να κάνει, απολαμβάνοντας τη μητέρα του στην τηλεόραση να παίζει σε σειρά του BBC, με τον τίτλο Airports, ως υποδυόμενη την υπεύθυνη των Κυπριακών Αερογραμμών. Η μητέρα του, Μαρία Δημητρίου, γεννήθηκε στη Λευκωσία και μεγάλωσε στο Λονδίνο ενώ ο παππούς του, Ανδρέας Δημητρίου καταγόταν από τη Μόρφου και ήταν ο επικεφαλής του παραρτήματος των Κυπριακών Αερογραμμών στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ