«Ολοτζαίνουρκο! Μόλις το φκάλαμεν που τα νάιλα»

Το νέο τραγούδι που δημοσίευσε ο Κώστας Κακογιάννης, με τις 130 χιλιάδες προβολές (σε 24 ώρες) και η απ’ αλλού καμωμένη φωνή της μικρής Γεωργίας που το ερμηνεύει.

Article featured image
Article featured image

Κατ’ ακρίβειαν, όπως διευκρινίζει σε ανάρτησή του ο Κώστας Κακογιάννης, η μελωδία του κομματιού «Χίλιες Φορές, μετρά 16 χρόνια ζωής, καθώς πρωτοτραγουδήθηκε από την Αννίτα Σαντοριναίου στη Μήδεια του Μπόστ. Μετά τη λήξη της παράστασης, Πάμπος Κουζάλης έντυσε τη μελωδία με στίχους, με τον Κώστα Κακογιάννη να ερμηνεύει το κομμάτι για τους τίτλους τηλεοπτικής σειράς.

Με δεκαετία και πλέον, μετά, η μικρή Γεωργία Νεοκλέους, βρέθηκε στο στούντιο του Κώστα Κακογιάννη στη Λεμύθου, δύο μέρες πριν το γενικό lock down της χώρας, για να δοκιμάσει κάποια τραγούδια με τον δημιουργό. «Δυο μέρες πριν το ‘lockdown’ με επισκέφθηκε η μικρή Γεωργία με τον πατέρα της τον κ. Κωστάκη και εκεί που δοκιμάζαμε διάφορα τραγούδια, θαυμάσαμε την ερμηνεία της σε αυτό και έτσι της το χάρισα. Ταυτόχρονα με την ηχογράφηση κάναμε και το γύρισμα, όπου επιστράτευσα για καμεραμάν τον μπαμπά Νεοκλέους. Την ενορχήστρωση και το μοντάζ τα παλεύω εδώ και δυο μέρες και μόλις τα ολοκλήρωσα», αναφέρει ο κος Κακογιάννης.

Το βίντεο, που ανέβηκε στο διαδίκτυο το Σάββατο (02/05), μετρά πέραν των 135 χιλιάδων προβολών και εκατοντάδων κοινοποιήσεων, με την υπέροχα μελωδική και βελούδινη φωνή της μικρής Γεωργίας να μαγεύει όποιον την ακούει.


«Για να πω την αλήθκειαν όμως, κλείνει ήδη τα 16 χρονάκια του, αφού η μελωδία αυτή πρωτο-τραγουδήθηκε από την Αννίτα Σαντοριναίου στη Μήδεια του Μποστ (στον ΘΟΚ) σε στίχους του τελευταίου. Επειδή όμως ο Πάμπος το λάτρεψε τόσο αυτό το τραγούδι και δεν ήθελε να χαθεί με τη λήξη των παραστάσεων, πρόσθεσε τους υπέροχους αυτούς στίχους. Λίγα χρόνια μετά ακουγόταν με τη νέα του εκδοχή στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Ίσκιος της Φωτιάς», όπου το ερμήνευα εγώ.

Δυο μέρες πριν το ‘lockdown’ με επισκέφθηκε η μικρή Γεωργία με τον πατέρα της τον κ. Κωστάκη και εκεί που δοκιμάζαμε διάφορα τραγούδια, θαυμάσαμε την ερμηνεία της σε αυτό και έτσι της το χάρισα. Ταυτόχρονα με την ηχογράφηση κάναμε και το γύρισμα, όπου επιστράτευσα για καμεραμάν τον μπαμπά Νεοκλέους. Την ενορχήστρωση και το μοντάζ τα παλεύω εδώ και δυο μέρες και μόλις τα ολοκλήρωσα.

Τώρα θα μου πείτε ‘ποια ενορχήστρωση;’, αφού ακούγεται μόνο πιάνο. Δοκίμασα να το κάνω πιο πλούσιο, βάζοντας σόλο βιόλα, μπάσο φλάουτο, έγχορδα κλπ.

Δυστυχώς όμως ό,τι πρόσθετα πήγαινε κόντρα με τη μαγευτική ερμηνεία της μικρής και έτσι τα αφαίρεσα όλα ψες, πλην της δικής μου διφωνίας.

Να μου επιτρέψετε να το αφιερώσω στη μικρή Γεωργία, για γρήγορη ανάρρωση μετά τη χθεσινή επέμβαση στα δοντάκια, και στη φίλη μου τη Χρυστάλλα Χατζηπιερή που έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

Καλή Ακρόαση»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ