Σεξομολογήσεις #513: «Έχω πολλά να δώσω στο σεξ, αλλά… δεν ‘έχω τον χρόνο’»

Το πρόβλημα της Ρ. είναι ότι, παρόλο που περνά τέλεια στη σχέση της, εντούτοις την ώρα του σεξ το αγόρι της δεν της επιτρέπει να το απολαύσει όσο θέλει καθότι, όπως λέει, τελειώνει πάντα πολύ γρήγορα. Ενώ, αναφέρεται επιπλέον και σε άλλο ένα θέμα που έχουν.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Γεια σου τίπστερ,

Έχω ένα πολύ μεγάλο θέμα με το αγόρι μου. Τη σχέση μας θα την περιέγραφα φανταστική, με άφθονο γέλιο (που έχει μεγάλη σημασία για μένα) και ζούμε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία. Κάνουμε τα ταξίδια μας, θα κλείσουμε και τα τριήμερά μας σε κανένα ξενοδοχείο, θα κάνουμε διάφορες εξορμήσεις με την παρέα... Έχουμε, γενικά, τις περιπέτειες μας μαζί. Όμως, όσο τέλεια κι αν φαντάζει η σχέση μας και ότι όλα πάνε τέλεια σε όλους τους τομείς, υστερούμε σε έναν τομέα, στο ΣΕΞ.

Λοιπόν, έχω πολλά να δώσω την ώρα του σεξ αλλά δεν «έχω τον χρόνο». Και για να εξηγήσω, τελειώνει πολύ γρήγορα. Και το άλλο... δεν κάνει σχεδόν ποτέ προκαταρτικά και αν κάνει, το κάνει περίπου για ένα λεπτό.

Ps. Δοκίμασα μια φορά να το συζητήσω, αλλά ήταν πολύ άβολο και δεν καταλήξαμε κάπου.

Ρ.

Σίγουρα είναι ένα θέμα να μην μπορείς ή μάλλον... να μην προλαβαίνεις να χαίρεσαι το σεξ! Το ότι το αγόρι σου τελειώνει τσακ μπαμ έχει, βέβαια, και την θετική του πλευρά: φαίνεται ότι τον ανάβεις πολλά!

Το λοιπόν. Αν θέλεις να παρατείνεις τη διάρκεια του σεξ, προτείνω να κάμεις/κάνετε τα εξής κολπάκια που θα σας βοηθήσουν.

  1. Μην τον αφήνεις να μπαίνει μέσα σου από το πρώτο λεπτό. Κάνε του μανούβρες ότι του ξεφεύγεις και παίξε το λιγάκι hard to get, αλλά με ναζιάρικο τρόπο.
  2. Ενίσχυσε τις δεξιότητες σου στο φίλημα και οδήγησέ τον και τον ίδιο να μάθει να φιλά με πάθος και για πολλή ώρα. Να νιώθει ότι κάνει σεξ με τη γλώσσα του! Κάντε το μαζί σαν άσκηση και βάλτε στόχο να γίνετε πρωταθλητές σε αυτό.
  3. Δοκιμάστε να κάνετε σεξ μετά που θα πιείτε λίγο αλκοόλ. Αυτό σίγουρα θα τον χαλαρώσει και να δεις που θα πάει με καλύτερο τέμπο.

Προσοχή!

Τα τρία πιο πάνω κολπάκια πιάνουν τόπο για λίγο καιρό. Το βασικό είναι να βρείτε τον χρόνο και τον τρόπο να το μιλήσετε, για να το λύσετε μια και καλή.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ