Σεξομολογήσεις #511: «Είμαι ερωτευμένη με τον κολλητό μου… και όχι με τη σχέση μου»

Η καραντίνα τη βοήθησε, λέει, να καταλάβει ότι αυτός που πραγματικά θέλει είναι ο εδώ και κάμποσα χρόνια κολλητός της και όχι αυτός με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες.

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Έχω θέμα με τη σχέση μου. Εκατάλαβα ότι τούτον που έχω τωρά εν τον θέλω πραγματικά. Η καραντίνα εβοήθησέ με να ζυγίσω για το ποιος πραγματικά νοιάζεται για μένα αλλά και ποιον πραγματικά αγαπώ. Το δίλημμα ήταν ανάμεσα στον Α. που είμαστε μαζί εδώ και κάτι μήνες και στον Α. που είναι ο κολλητός μου εδώ και κάμποσα χρόνια. Ο πρώτος, μόνο το σεξ σκέφτεται τελικά. Εν σταυρώνω μια καλή κουβέντα μαζί του, τούτο ούλλο το διάστημα που είμασταν σπίτι και είχαμε χρόνο να τα πούμε. Ενώ με τον κολλητό μου… μιλούμε για ώρες στο skype, είναι το άτομο που πραγματικά ενδιαφέρεται και ρωτά και στηρίζει με σε διάφορα θέματα και ναι, εσυνειδητοποίησα ότι αυτός είναι ο έρωτας της ζωής μου και ότι τόσο καιρό είχα αισθήματα για τζείνον και δεν το εκαταλάβαινα. Τωρά, λοιπόν, που έχω ξεκάθαρη εικόνα, θέλω να ξεμπερδεύω με τον Α. Όμως, εν θέλω να το κάνω άκομψα και άσπλαχνα. Αλλά, θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί του, όπως εξάλλου κι εσύ tipster μου πάντα αυτό μας προτρέπεις να κάνουμε. Το ερώτημά μου είναι αν πρέπει να πω -όσα έχω να πω- μπροστά και στους δύο ή στον καθένα ξεχωριστά.

Υ.Γ. Σόρρι για τα Α. Καταλαβαίνεις όμως….

Το ματς πρέπει να είναι man to man. Δεν θέλεις ακροατήριο, ούτε κερκίδα! Θέλεις τον ένα που είναι τώρα σε σχέση μαζί σου να μάθει τα νέα δεδομένα σου, και μετά θέλεις τον άλλο που είναι τόσο καιρό στη ζωή σου να μάθει τον έρωτά σου. Η κάθε περίπτωση, όπως καταλαβαίνεις, θέλει τον δικό της χειρισμό. Ο κολλητός σου ξέρει ή μάλλον κατάλαβε ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του; Τρέφει παρόμοια συναισθήματα για σένα; Αν ναι, είσαι τυχερή. Θα είναι ευκολάκι η συζήτηση μαζί του. Αν όχι, παίρνεις ένα ρίσκο... γιατί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει. Όσο για τον A. που είναι η σχέση σου, με το που θα του πεις τέλος, πάππαλα, μπάι-μπάι, σίγουρα θα αντιδράσει. Να εύχεσαι να το πάρει ομαλά. Όσο για σένα, σέβομαι αυτό που σου προστάζει η καρδιά σου Αν ο Α. δεν είναι αυτό που θέλεις, κι αν ο Α. έχει αυτό που θέλεις τότε… go for it. Ας είναι καλά ο κορωνοϊός και η καραντίνα που σου άνοιξαν τα μάτια και την καρδιά σου και στοχεύεις πια for the right one.

AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ