Σεξομολογήσεις #510: «Είμαι 28 και ακόμα να γνωρίσω κάποιον»

Παρά τη φοβία, έπειτα από ένα περιστατικό που χρονολογείται, εντούτοις το τελευταίο διάστημα άλλαξε τρόπο σκέψης χάρη στην κολλητή της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Γεια. Είμαι 28 και ακόμα να γνωρίσω κάποιον. Ποτέ δεν κατάφερα να ξεκινήσω μια σχέση. Φοβάμαι το σεξ. Νομίζω έμεινέ μου τραύμα όταν πιο μικρή είδα τους γονείς μου να το κάνουν. Από τότε, ένιωσα ότι το σεξ είναι κάτι βρώμικο και επώδυνο. Θυμάμαι τη μάμα μου να βογκά και ενώ, τώρα ξέρω ότι εκείνο που άκουα ήταν οργασμός, τότε, μου φάνταζε σαν πόνος κι έμεινα στην απόφαση ότι δεν θα αφήσω κανέναν να με… πονέσει. Το τελευταίο διάστημα άλλαξα τρόπο σκέψης. Αυτό το οφείλω στην κολλητή μου, η οποία πάσχιζε να μου αλλάξει μυαλά. Επιτέλους, κατάλαβα ότι είναι πλέον καιρός να κάνω το μεγάλο βήμα και να αναζητήσω και τον έρωτα και το σεξ. Πώς να ξεκινήσω; Κάποια τιπς τίπστερ μου; Δεν έχω θέμα να μιλώ με άντρες και μια χαρά τα πάω με το άλλο φύλο. Απλά, θέλω να καταφέρω να ξεκινήσω μια σχέση. Όχι ξεπέτες και τέτοια… Μια κανονική σχέση που να μπορώ να τα δώσω όλα στο κρεβάτι. Πώς θα τα καταφέρω; Πώς πρέπει να συμπεριφερθώ;

Δεν είναι θέμα το πώς να συμπεριφερθείς αλλά το πώς να εμπνέεις και να εκπέμπεις ερωτισμό και σεξ απίλ και να είσαι ένα θηλυκό με τα όλα σου. Δεν ξέρω τι άμυνες και τι τείχη έχεις χτίσει όλα αυτά τα χρόνια γύρω σου και κατάφερες να είσαι ένα απόρθητο φρούριο! Τώρα, όμως, που θέλεις να μετατραπείς σε ένα μπουμπούκι έτοιμο να ανθίσει, σίγουρα αυτά που πρέπει να δείχνεις είναι τα θέλγητρά σου, την ομορφιά και την θηλυκότητά σου, την εξυπνάδα και την τσαχπινιά σου, τον αυθορμητισμό και κυρίως την αγάπη σου για τη ζωή και τον έρωτα. Και μείνε ο εαυτός σου. Αυτό κι αν είναι σημαντικό! Να είσαι σίγουρη ότι είσαι μία και μοναδική. Και βεβαίως, αγκάλιασε την ομορφιά του φλερτ, των αισθημάτων, του σεξ και των συναισθημάτων που δημιουργεί μια σχέση. Είναι τόσο… μα τόσο ωραίο να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Δώσε τα όλα, αναζήτησέ τα όλα, γιατί σίγουρα θα βρεθεί αυτός που θα του αξίζει να του τα προσφέρεις όλα και τότε… ποιος σε πιάνει!

AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ