3D σχεδιάγραμμα για το πώς θα είναι διαρρυθμισμένες οι τάξεις [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το προφητικό ποστ ενός Κύπριου καθηγητή.

Article featured image
Article featured image

Προ πέντε ημερών, ο καθηγητής στο Λύκειο Βεργίνας (επ. Λάρνακας), Θάνος Νικολάου, εν μέσω συζητήσεων και εικασιών για το αν θα λειτουργήσουν και πάλι τα σχολεία και με ποιο τρόπο, είχε δημοσιεύσει σε ένα γκρουπ 4 εικόνες που έφτιαξε ο ίδιος, αναφέροντας τα εξής:

«12 μαθητές στην τάξη. Σκέφτηκα να ετοιμάσω 3D μοντέλο για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλούμε. Πιστεύω, ο αποφασιστικός παράγοντας ήταν τα 12 θρανία που έχουν συνήθως οι τάξεις. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση…

Όσο αφορά τη Γερμανία (τελευταία φωτογραφία), αποφάσισαν να παίρνουν του μισούς μαθητές τη μία βδομάδα και τους άλλους την επόμενη, ώστε να μην χρειαστεί η κλωνοποίηση των καθηγητών (που χρειάζεται χρόνο και χρήμα) ».

mathites12.jpg

mathites12b.jpg

mathites12a.jpg

mathites12c.jpg


Σήμερα, διαπιστώσαμε πως η ανακοίνωση του υπουργού «συμφωνεί» απόλυτα με το 3D μοντέλο των εικόνων του Κύπριου καθηγητή, αλλά και με τη λογική της Γερμανίας.

Να διευκρινίσουμε, πάντως, πως οι πιο πάνω εικόνες δεν είναι επίσημες, αλλά η εκτίμηση ενός καθηγητή για το πώς θα είναι η διαρρύθμιση των τάξεων στα σχολεία με την επαναλειτουργία τους.

Για το πώς θα πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο, πώς θα χωριστούν δηλαδή οι μέρες, διαβάστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ