Οι δεκάδες αντιδράσεις για το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» με τη Θεία Κοινωνία

Κάποιοι το χαρακτήρισαν ως «βλάσφημο» και άλλοι «εμετικό», ελάχιστοι το βρήκαν έξυπνο και διασκεδαστικό.

Article featured image
Article featured image

Το χιούμορ, η αισθητική και η άποψη των «Ράδιο Αρβύλα» για διάφορες καταστάσεις και πράγματα που συμβαίνουν στην ελληνική και όχι μόνο κοινωνία είναι καυστικό, ιδιαίτερο και αδιαπραγμάτευτο σύμφωνα με τους 4 συντελεστές της εκπομπής.

Εξ ου και ουκ ολίγες φορές έχουν βρεθεί από κριτές κρινόμενοι για τη στάση και τη θέση τους σε θέματα όπως η θρησκεία ή η πολιτική.

Αυτή τη φορά οι «Ράδιο Αρβύλα» οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό ανεβάζουν πλέον αποκλειστικά στο διαδίκτυο τις εκπομπές τους, ετοίμασαν έναν βίντεο μέσα από το οποίο ήθελαν να καυτηριάσουν το ζήτημα της θείας κοινωνίας κατά την περίοδο της πανδημίας και την επιμονή των μερίδας πιστών και εκκλησίας για μη διακοπή της μετάληψης.

Το βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τους εκπομπής, δείχνει πιστούς να βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο πάτερ τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι. Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».

Λίγο μετά την προβολή του, δεκάδες χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά το περιεχόμενο του βίντεο, χαρακτηρίζοντάς το ως «εμετικό» και «βλάσφημο» με το βίντεο να αφαιρείται εν τέλει από το youtube, λόγω των σφοδρών αντιδράσεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ