Ο David Guetta διοργάνωσε το μεγαλύτερο χορευτικό πάρτι στη Νέα Υόρκη

Δυναμώστε το volume και παρακολουθείστε ολόκληρη τη συναυλία του διάσημου DJ, από την κορυφή του Rockefeller Center.

Article featured image
Article featured image

Σε μια συνέργεια με τον Δήμαρχο Bill de Blasio και την Chirlane McCray, ο Γάλλος DJ David Guetta βρέθηκε στην κορυφή του Rockefeller Center για το σετ του ώστε να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για την πρωτοβουλία του Δημάρχου.

O Guetta έπαιξε μουσική για δύο ώρες με στόχο συγκέντρωση πόρων υπέρ οργανώσεων που μάχονται την πανδημία κορωνοϊού, με το πρόγραμμά του να μεταδίδεται live για τους φανς που ήταν σπίτι αλλά παρακολουθούσαν μέσω της ζωντανής ροής του #UnitedAtHomeNYC. powered by Rubicon Project.


«Μένουμε ασφαλείς και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Guetta καθώς ξεκίνησε το σετ του. «Σήμερα συγκεντρώνουμε χρήματα για καλό σκοπό. Πάμε Νέα Υόρκη!»

Η συναυλία συγκέντρωσε πάνω από 450.000 δολάρια για στήριξη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Εκτός από το Ταμείο Δημάρχου, τα έσοδα θα διατεθούν επίσης στο Feeding America, το Fondation Hôpitaux de Paris-Hôpitaux de France και το Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Η Νέα Υόρκη είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις και είναι τιμή μου να μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω την πόλη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Guetta.

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο διάσημος dj ανέφερε πως «Ελπίζω πραγματικά ότι μπορούμε να δούμε περισσότερη ενότητα και περισσότερη ειρήνη όταν τα πράγματα είναι ήδη τόσο δύσκολα». Στη συνέχεια, ο Guetta για να τιμήσει τη μνήμη του Φλοίντ έπαιξε ένα κομμάτι με λόγια από με την ομιλία του «I Have A Dream» του 1963 του Martin Luther King Jr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ