Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φοβάται για τα 6 παιδιά του

«Τα παιδιά μου είναι όλα μισά μαύρα».

Article featured image
Article featured image

Ο 76χρονος ηθοποιός, μίλησε για την οικογένειά στο «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, όπου αναφέρθηκε και στην αστυνομική βία.

«Τα παιδιά μου είναι όλα μισά μαύρα και ακόμη και εγώ θεωρώ δεδομένα ορισμένα πράγματα», παραδέχτηκε ο Ντε Νίρο, αναφερόμενος στο ότι έχει περισσότερες ευκαιρίες ως λευκός. «Όταν οι άνθρωποι λένε ό,τι λένε στα παιδιά τους, δηλαδή κρατήστε τα χέρια σας έξω όταν σας σταματήσουν αστυνομικοί, κρατήστε τα χέρια σας στο τιμόνι, μην κάνετε καμία ξαφνική κίνηση, μην βάλετε τα χέρια σας κάτω, μη, μη, κλπ. Υπάρχει φόβος. Αυτό είναι τρομακτικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει» είπε.

«Κανένας δεν μπορεί να είναι βίαιος απέναντι σε άλλο άτομο εκτός και αν πρόκειται για ζήτημα αυτοάμυνας ή αν είναι για να υπερασπιστεί κάποιον» δήλωσε ο Ντε Νίρο, αναφερόμενος στην αστυνομική βία σε αρκετές διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Ντε Νίρο έχει μια κόρη, τη 48χρονη Δρένα, τον 44χρονο γιο του Ραφαήλ με την πρώην σύζυγό του Ντίχαν Έμποτ. Έχει δίδυμους γιους, τον Τζούλιαν και τον Άαρων, 24 ετών, από την Τούκι Σμιθ, έναν 22χρονο γιο τον Έλιοτ και μια 8χρονη κόρη την Έλενα με την πρόσφατη σύζυγό του που ωστόσο χώρισαν.


«Στα παιδιά μου, τους λέω, ’Αν θέλετε να γίνετε ηθοποιοί ή θέλετε να κάνετε αυτό ή αυτό, είναι εντάξει αρκεί να είστε ευχαριστημένοι’», είπε ο Ντε Νίρο. «Σπρώξτε όμως τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και προσεγγίστε αυτό που πραγματικά πιστεύετε ότι θέλετε να κάνετε. Μην φοβάστε», πρόσθεσε. «Είναι σημαντικό για αυτούς να βρουν το δικό τους δρόμο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ