Μήνας γάμων ο Σεπτέμβριος

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση επιστημονικής ομάδας-προεδρικού. Οδοφράγματα, νηπιαγωγεία, γυμναστήρια και γάμοι οι τέσσερις βασικοί άξονες συζήτησης.

Article featured image
Article featured image

Για την 3η φάση χαλάρωσης και τα μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν συζήτησαν σήμερα στη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή.

Με την Γ’ φάση χαλάρωσης να αρχίζει την 9η Ιουνίου με διάρκεια έως και την 13 Ιουλίου, τα θέματα μείζονος σημασίας που συζητήθηκαν αφορούσαν την έναρξη λειτουργίας των αεροδρομίων, λιμανιών, ξενοδοχείων, θεάτρων και σινεμά ανοιχτού χώρου, γυμναστηρίων και καλοκαιρινών προγραμμάτων σχολών ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και των νηπιαγωγείων.

Kατά την έξοδό της από το προεδρικό, η επιστημονική ομάδα ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον Πρόεδρο, συζήτησαν για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων και την επαναλειτουργία των νηπιαγωγείων, των γυμναστηρίων, αλλά και την τέλεση γάμων.

Με τις τελικές αποφάσεις να οριστικοποιούνται αύριο, Τετάρτη, το μόνο σίγουρο είναι πως «ο Σεπτέμβρης είναι μήνας γάμων», όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους η Δρ. Μαρία Κολιού. Συγκεκριμένα είπε πως θα επιτραπεί η τέλεση γαμήλιων τελετών, με περισσότερο κόσμο, ωστόσο θα πρέπει να τηρούνται μέτρα προστασίας. Η Δρ. Κολιού απέφυγε να επισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς ακόμα η επιστημονική ομάδα και το προεδρικό δεν έχουν καταλήξει στο πλαίσιο που θα διέπει αυτές τις χαλαρώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ