Μετά το κερί με τη μυρωδιά του αιδοίου της έβγαλε κερί με τη μυρωδιά του οργασμού της

Πώς μας πετσόκοψες έτσι ρε Gweneth (Paltrow);

Article featured image
Article featured image

Όταν πριν μερικούς μήνες έβγαλε στην κυκλοφορία τη δική της σειρά κεριών, με τη μυρωδιά του αιδοίου της, όπως υποστήριζε, οι περισσότεροι πιστέψαμε πως ήταν ένα περίεργο αστείο για να δοκιμάσει τις αντοχές των social media.

Ωστόσο η εν λόγω σειρά, όχι μόνο κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα της, GOOP, με τσιμπημένη τιμή, αλλά η διάσημη ηθοποιός το πήγε ένα βήμα παρακάτω εμπλουτίζοντας τη σειρά με ακόμη μία μυρωδιά, αυτήν του οργασμού της.

Συγκεκριμένα, το online κατάστημά της, είδε αυτή τη νέα σειρά κεριών που φέρει το όνομα «Smells like my orgasm» να γίνεται ανάρπαστη. Όπως εξήγησε, μιλώντας και στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον από το σαλόνι του σπιτιού της, ο τίτλος της σειράς κεριών πρακτικά ήταν ένα αστείο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε και στον Τζίμι Κίμελ για την κυκλοφορία του νέου κεριού της, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της.

«Αυτή η σειρά ήταν απλώς η ιδανική συνέχεια για τα κεριά μας και πρόκειται για μυρωδιά που προέρχεται από μείγμα τάρτας γκρέιπφρουτ, νερόλι και ώριμα μούρα cassis αναμεμειγμένα με τσάι πυρίτιδας και τούρκικο τριαντάφυλλο, απόλυτα ιδανικά για ένα άρωμα που είναι σέξι, εκπληκτικό και άγρια εθιστικό», εξήγησε η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Η ίδια φρόντισε μάλιστα να δωρίσει και στον παρουσιαστή ένα τέτοιο κερί με την παραίνεση να το χαρίσει στη σύζυγο του, προφανώς αδιαφορώντας για τη σκληρή κριτική που εδώ και χρόνια δέχεται για τα προϊόντα που λανσάρει, αλλά και ενίοτε για την επικινδυνότητά τους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ