Η viral φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά του

Τα credits στη Κέιτ Μίτλετον.

Article featured image
Article featured image

Τα 38α γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ που φέτος συμπίπτουν με την Ημέρα του Πατέρα, ήταν μια ευκαιρία για μια νέα σειρά οικογενειακών φωτογραφιών που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Κέιτ Μίντλετον νωρίτερα αυτό το μήνα στο Νόρφολκ. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ποζάρει περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 6 ετών, τη πριγκίπισσα Σαρλότ, πέντε ετών και τον δύο ετών Λούις. Ο Ουίλιαμ γίνεται 38 ετών την Κυριακή και αναμένεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Νόρφολκ, εκεί όπου έγινε η φωτογράφιση πριν από μερικές εβδομάδες.

Η Κέιτ έχει συχνά τραβήξει οικογενειακές φωτογραφίες καθώς είναι αγαπημένο της χόμπι. Ο πρίγκιπας είναι ξαπλωμένος στο γρασίδι, ενώ τα τρία του παιδιά τρέχουν πάνω του και γελάνε λίγο πριν τον αγκαλιάσουν, σε μια από τις φωτογραφίες, ενώ σε ένα άλλο πορτρέτο, ο πατέρας και τα παιδιά είναι σε μια κούνια.

prince-william-birthday-2.jpg


Πιο πρόσφατα, ο πρίγκιπας μίλησε για την πατρότητα σε ένα νέο ντοκιμαντέρ και εξήγησε ότι το να είσαι πατέρας ήταν μια ανταμοιβή, αλλά και «μια από τις πιο τρομακτικές» στιγμές της ζωής του. Επίσης μίλησε για το πώς τα παιδιά έφεραν πίσω αναμνήσεις της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του τραγικού θανάτου της. «Το να αποκτάς παιδιά η μεγαλύτερη στιγμή που αλλάζει τη ζωή σου πραγματικά», αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ