Υπάρχει καλύτερος τρόπος από τη μουσική όταν θες να πεις «ευχαριστώ»;

Ένα βίντεο ως η καλύτερη απόδειξη ότι στην Κύπρο και ελπίδα υπάρχει και φυσικά, άφθονο ταλέντο!

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου συνέχισε ασταμάτητα να προσφέρει εκπαίδευση και μουσική, ενώ έφτιαξε και ένα όμορφο βίντεο ερμηνεύοντας ένα από τα πιο όμορφα του Bill Withers.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά του ΣymphoΠedia, με τη στήριξη των νεαρών μουσικών της ΣΟΝΚ και των καθηγητών τους, ερμήνευσαν το «Lean on me», αφιερώνοντάς το στους επαγγελματίες υγείας ως ένδειξη εκτίμησης για ο έργο τους.

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση με την οποία συνόδευσαν το βίντεο:

«Τα δύσκολα πέρασαν. Όμως σε κάθε δυσκολία, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εκεί, δίπλα μας, να μας στηρίζουν και να μας συμπαραστέκονται.

Τα παιδιά του ΣymphoΠedia, με τη στήριξη των νεαρών μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου και των καθηγητών τους, αφιερώνουν αυτό το video στους επαγγελματίες υγείας ως ένδειξη εκτίμησης για το τεράστιο τους έργο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Το video ετοιμάστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, κατά την οποία η ΣΟΝΚ συνέχισε ασταμάτητα να προσφέρει εκπαίδευση και μουσική.

Σας ευχαριστούμε! Τα καταφέραμε!».

Σας ευχαριστούμε! Τα καταφέραμε! Thank you! We made it!

Τα δύσκολα πέρασαν. Όμως σε κάθε δυσκολία, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εκεί, δίπλα μας, να μας στηρίζουν και να μας συμπαραστέκονται. Τα παιδιά του ΣymphoΠedia, με την στήριξη των νεαρών μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου και των καθηγητών τους, αφιερώνουν αυτό το video στους επαγγελματίες υγείας ως ένδειξη εκτίμησης για το τεράστιο τους έργο αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Το video ετοιμάστηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας κατά την οποία η ΣΟΝΚ συνέχισε ασταμάτητα να προσφέρει εκπαίδευση και μουσική. Σας ευχαριστούμε! Τα καταφέραμε! Difficult times are now in the past. However, in every difficulty, there are people that are always there, by our side, to support us. Our ΣymphoΠedia students along with our young musicians and their teachers from the Cyprus Youth Symphony Orchestra, dedicate this video and mark their graditute to all health professionals for their enormous work during the challenging time of the pandemic. This video was created during the quarantine period in which the CyYSO uninterruptedly continued to offer education and music. Thank you! We made it!

Posted by Cyprus Youth Symphony Orchestra on Friday, 19 June 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ