Η απάντηση του Λουκά Φουρλά στα ομοφοβικά σχόλια πάνω στη διαφήμιση για τη Γιορτή του Πατέρα

Την Κυριακή, 21 Ιουνίου, ήταν η γιορτή του πατέρα. Ανάμεσα στα πολλά που έπαιξαν στα social media ήταν και το παρακάτω ποστ της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Article featured image
Article featured image

Μια γλυκιά εικόνα με την οποία άνετα μπορούν να ταυτιστούν όσοι έχουν κόρες. Τελεία.


Μεγαλώνοντας δύο κορίτσια, άνετα μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ούτε δεύτερη ανάγνωση υπάρχει, ούτε χώρος για να βγάλει ο κάθε κομπλεξικός τη χολή του.



Κι όμως, ακόμα και με αφορμή αυτή την τόσο αθώα εικόνα κάποιοι κατάφεραν να αποδείξουν πόσο λίγοι είναι.

Ανάμεσά τους και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γνωστός για τον ομοφοβικό οχετό του, Βασίλης Τσιάρτας. Θίχτηκε ο ανδρισμός του…

«Ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν και ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό αν δεν την αποσύρουν», γράφει.

vasilo2.jpg


Πρώτον, τόσο τυφλωμένος φαίνεται να είναι αυτός ο άνθρωπος σε σχέση με κάποια θέματα που δυσκολεύεται να δει καθαρά ακόμα και αυτή την τόσο αθώα εικόνα. Δεύτερο, δεν είναι κρίμα που αθλητές του εκτοπίσματος του Τσιάρτα, αντί να χρησιμοποιούν τη δημοτικότητά τους για το κοινό καλό, αντιθέτως φροντίζουν με κάθε τρόπο να αποδεικνύουν πόσο δυσανάλογα λίγοι είναι ως ενεργοί πολίτες;

Πάλι καλά που γύρω μας υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα όπως ο Λουκάς Φουρλάς. Ο Κύπριος ευρωβουλευτής, βλέποντας την τροπή που πήραν τα πράγματα, έγραψε δυο κουβέντες ως απάντηση στον Τσιάρτα και στον κάθε Τσιάρτα.

«Μου έβαφε το πρόσωπο με χρωματιστά από αυτά που δύσκολα βγαίνουν και μου έλεγε… "Τώρα παπά μοιάζεις με τις κούκλες μου, λίγο όμως πιο άσχημος..." Θα έδινα τα πάντα, αν μπορούσα, για να ζήσω ξανά τη στιγμή. Ελπίζω, να βοήθησα κάποιους να καταλάβουν…».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ