Κολυμβητής άρπαξε με τα χέρια του καρχαρία και τον ακινητοποίησε ανοίγοντάς του το στόμα

Τον δίκασε!

Article featured image
Article featured image

Συνήθως, όταν ακούμε για καρχαρία να κολυμπά σε νερά που κολυμπάμε κι εμείς, αντανακλαστικά θα τραπούμε σε φυγή και ουρλιαχτά και φωνές. Και θεωρητικά αυτό είναι το φυσιολογικό.

Παρόλα αυτά, κάποιοι ή μάλλον κάποιος δεν νιώθει το ίδιο για τα κατά τα άλλα συμπαθή θηλαστικά που στους περισσότερους ανθρώπους προκαλούν τρόμο. Ένας κολυμβητής που έκανε μπάνιο στο Delaware των ΗΠΑ, όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν καρχαρία στα ρηχά, τον ακινητοποίησε με τα χέρια του και του άνοιξε τα σαγόνια, αφήνοντας τους υπόλοιπους λουόμενους με το στόμα ανοιχτό.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, φαίνεται ένας γυμνασμένος άνδρας να πιάνει τον καρχαρία που είχε βγει στα ρηχά και να του ανοίγει το στόμα, κρατώντας το έτσι για περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Όπως αποκάλυψε το κανάλι, ο συγκεκριμένος τύπος είναι ειδικός εκπαιδευτής και γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει. Αυτό που προσπαθούσε να κάνει ήταν να αφαιρέσει ένα αγκίστρι από το στόμα του καρχαρία καθώς εκτός των άλλων, το ψάρεμα τέτοιου είδους στην περιοχή απαγορεύεται δια νόμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ