«Σας εκλιπαρώ να μη γυρίσετε πορνό»

Μία από τις δημοφιλέστερες πορνοστάρ του διαδικτύου, ακόμη και μετά την αποχώρησή της, η Mia Khalifa, μιλά για τα λεφτά που έβγαλε, την κακή ψυχολογική της κατάσταση και εκλιπαρεί τα νέα κορίτσια να αποφύγουν να μπουν σε αυτή τη βιομηχανία.

Article featured image
Article featured image

Η 27χρονη πρώην πορνοστάρ έκανε 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, οι οποίες σήμερα δηλώνει πως «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει», χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «τοξική» την συγκεκριμένη βιομηχανία.

Παρόλο που αποσύρθηκε πριν από έξι χρόνια, παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες σταρ του Pornhub. Ωστόσο καλεί τα νέα κορίτσια να μην εμπλακούν με το πορνό για να βγάλουν χρήματα, εξηγώντας πώς η εμπειρία της έχει επηρεάσει έκτοτε την ψυχική της υγείας.

Όπως εξηγεί άλλωστε, έβγαλε μόνο 9.600 λίρες για τα βίντεο που γύρισε, ενώ από τότε δεν έχει λάβει άλλα χρήματα, τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια προσπαθεί ανεπιτυχώς να τα αφαιρέσει από διάφορα σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου, όπου εξακολουθούν να εμφανίζονται.

mia-khalifa-1.jpg


Ένα από τα βίντεο, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ήταν εκείνο όπου η Mia, η οποία έχει μεγαλώσει ως Καθολική, φορούσε μια ισλαμική μαντίλα, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να δέχεται απειλές για τη ζωή της από το Ισλαμικό Κράτος και άλλους οργισμένους Μουσουλμάνους. Η ίδια λέει πως την πίεσαν να γυρίσει το συγκεκριμένο βίντεο.

«Εκείνα τα 11 βίντεο θα με στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνω και δεν θέλω άλλο κορίτσι να περάσει τα ίδια, επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει», απάντησε σε έναν χρήστη, που την έκανε tag σε ένα ποστ για το παρελθόν της.

Mia Khalifa & Robert.jpg

Η Mia Khalifa κάλεσε επίσης τους φανς και τους followers να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με την συμμετοχή τους στη βιομηχανία του πορνό. «Σας παρακαλώ πολύ, σκεφτείτε το αν εξετάζετε τη βιομηχανία του σεξ. Στο κάνουν αδύνατο να διορθώσεις τα λάθη σου και σε κυνηγούν στο μέλλον», σημείωσε.


Πηγή: www.lifo.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ