Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου στρέφεται κατά του πατέρα της

«Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου»

Article featured image
Article featured image

Η Στέφανι Ρίγκαν, κόρη του ρεπουμπλικανού υποψηφίου, Ρόμπερτ Ρίγκαν, στράφηκε ανοιχτά κατά του πατέρα της, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες του Μίσιγκαν να μην κάνουν το λάθος να τον ψηφίσουν. Σίγουρα, δεν είναι η προεκλογική στήριξη που θα ανέμενε κανείς από την οικογένεια ενός πολιτικού προσώπου, αλλά ο ίδιος ο Ρίγκαν δηλώνει ότι είναι χαρούμενος για την κόρη του που νιώθει τόσο σίγουρη, ώστε να τολμήσει να διαφωνήσει μαζί του δημοσίως.

ρόμπερτ ρίγκαν.jpg


«Πείτε το σε όλους», έγραψε η Στέφανι Ρίγκαν σε ένα μήνυμα στο Twitter, ενώ σε επόμενό της μήνυμα κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψάξουν μόνοι τους το παρελθόν του πατέρα της: «Δεν νιώθω ασφαλής να μοιραστώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστεύω του, αλλά σας παρακαλώ ψάξτε τον και απλώς διαβάστε μόνοι σας».

ρομπερτ ρίγκαν.jpg


Ο Ρίγκαν στην προεκλογική του εκστρατεία προβάλλει με σθένος την αφοσιωμένη του οικογένεια, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες με τα παιδιά του, οπότε η στάση της κόρης του αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την καμπάνια του. Ο ίδιος, μιλώντας σε τοπικό κανάλι για τις απόψεις της κόρης του, τις απέδωσε στη «φιλελεύθερη πανεπιστημιακή εκπαίδευση που έλαβε».

«Όταν φεύγουν για το κολέγιο, βασικά μπλέκονται με αυτά τα μαρξιστικά, σοσιαλιστικά πανεπιστήμια και αρχίζει να τους γίνεται πλύση εγκεφάλου με πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα από εκείνα, με τα οποία τα μεγάλωσες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσθέτει, επίσης, πως με την κόρη του διαφωνούν στον συστημικό ρατσισμό, τη λευκή υπεροχή και το Black Lives Matter. «Είναι μεγάλη υπέρμαχος. Το μόνο μέρος που εγώ όντως βλέπω συστημικό ρατσισμό είναι οι κλινικές αμβλώσεων, επειδή φαίνεται να στοχεύουν στην κοινότητα των Αφροαμερικανών», τόνισε.

regann.jpg


Βέβαια, τις τελευταίες μέρες αποφάσισε να προσεγγίσει διαφορετικά το θέμα, αναρτώντας στο Facebook μια μακρά δήλωση, στην οποία φαίνεται να εκτιμά την πολιτική ενασχόληση της κόρης του».

«Χαίρομαι που νιώθει αρκετά σίγουρη στη σχέση μας, ώστε να εκφράζει τις αντίθετες απόψεις της δημοσίως», ανέφερε, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τη Στέφανι και άλλους να μιλούν ελεύθερα για τα πιστεύω τους.


Με πληροφορίες από Lifo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ