Ο τέως Υπ. Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, κόλλησε στην κίνηση και έκανε οργισμένο tweet

Έλαβε, βέβαια και τις ανάλογες απαντήσεις από τους Κύπριους twitterάδες.

Article featured image
Article featured image

Δεκάδες ήταν οι οδηγοί που χθες, Κυριακή, από νωρίς το μεσημέρι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πάλες σανού, εξ αιτίας των οποίων αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας για 5 ώρες, φέρνοντάς τους στα όριά τους.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 15:00 το μεσημέρι, όπου και σημειώθηκε το ατύχημα με φορτηγό-όχημα που μετέφερε τις πάλες σανού, έως και τις 20:40 το βράδυ, η λωρίδα κυκλοφορίας Λεμεσού-Λευκωσίας, παρέμεινε κλειστή με την ουρά από τα αυτοκίνητα να εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα.

Μεταξύ των απελπισμένων αυτών οδηγών βρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος ανέβασε σχετική φωτογραφία στο twitter, συνοδεύοντάς την με οργισμένο σχόλιο στο οποίο σημείωνε πως «Απόλυτο χάος στον αυτοκινητόδρομο. Χιλίαδες οδηγοί εγκλωβισμένοι για ώρες. Καμία καθοδήγηση».

Ο τέως κραταιός Υπουργός της κυβέρνησης Αναστασιάδης και νυν Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, έθιξε εμμέσως πλην σαφώς την ανυπαρξία της Αστυνομίας στο σημείο και την παντελή απουσία καθοδήγησης και ρύθμισης της κατάστασης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες οδηγοί, για ώρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το tweet του κύριου Γεωργιάδη δεν έμεινε ασχολίαστο, με τους χρήστες να του απαντούν ενίοτε με (καυστικό) χιούμορ και ενίοτε με κριτική σοβαρότητα.

Πατήστε στο link για να δείτε όλα τα σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ