Μία ατμοσφαιρική αυλή ανοίγει –φέτος το καλοκαίρι- στη Λεμεσό

Θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 άτομα, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί η πανδημία να έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας, αλλάζοντας όλα όσα ξέραμε, παράλληλα, όμως, δημιούργησε και ένα εύφορο έδαφος για την υλοποίηση νέων ιδεών που προηγουμένως δεν είχαν λόγο να εφαρμοστούν.

Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στη Λεμεσό στο πλαίσιο των δράσεών του για στήριξη των καλλιτεχνών και του πολιτισμού στον τόπο μας, μετά και τις επιτυχημένες διαδικτυακές παρουσιάσεις τον περασμένο Απρίλιο, «ανοίγει» την αυλή του και ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό μαγευτικές βραδιές τέχνης, έκφρασης, δημιουργίας και απρόσμενα καλλιτεχνικά δρώμενα!

Τηρώντας τις αποστάσεις ασφάλειας και όλους τους κανόνες υγιεινής, το Παττίχειο μετατρέπει τον χώρο στάθμευσης πίσω από το Θέατρο, σε μια ατμοσφαιρική αυλή, σκεπασμένη από τον έναστρο ουρανό, η οποία θα φιλοξενεί γύρω στους 100 θεατές με τιμή εισόδου €5 ανά άτομο.

Με την βεβαιότητα ότι το κοινό θα αγκαλιάσει θερμά τις μοναδικές βραδιές και προσδοκώντας στην αρωγή χορηγών, ο Δήμος Λεμεσού και το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Θέατρο θα συνεχίσουν και το καλοκαίρι την πολιτιστική τους δράση, ώστε να στηρίξουν για μια ακόμη φορά έμπρακτα καλλιτέχνες και εργαζόμενους.

Photo.jpg

Οι καλοκαιρινές παραστάσεις «Πάμε ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ… νύχτες με φεγγάρι στην αυλή» θα αρχίσουν από τον Ιούνιο και θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πάμε ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ… νύχτες με φεγγάρι στην αυλή» - Ιούνιος – Αύγουστος 2020, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σημειώνεται ότι το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού θα δέχεται ιδέες και προτάσεις από καλλιτέχνες ή σχήματα, οι οποίες θα αξιολογούνται από τον διευθυντή και την καλλιτεχνική επιτροπή του θεάτρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ