Όλα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο που φοβόταν (εδώ και 3 χρόνια)

Το ροζ βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα και ξεμπρόστιασε, για ακόμη μία φορά, τη σαπίλα που έχουμε μέσα μας.

Article featured image
Article featured image

Πολύ πιθανόν την Ιωάννα Τούνη να την ξέρεις, καθώς μετά τη συμμετοχή της στο show μόδας, My Style Rocks, κατάφερε να αποκτήσει χιλιάδες followers με τους οποίους καθημερινά μοιράζεται μυστικά μόδας, προσωπικές της στιγμές και ανησυχίες και ό,τι άλλο θέλει.

Την Ιωάννα Τούνη, είναι πολύ πιθανόν να μην την έχεις ακούσει ποτέ ξανά. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία στην παρούσα φάση. Αυτό που, ίσως, πρέπει να ξέρεις είναι πως πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι, ηλικίας 23 ετών, η οποία κινείται με το ρεύμα της εποχής που μεγαλώνει, κάτι που σημαίνει πως ακολουθεί τις τάσεις, τις αρέσει να δείχνει το σώμα της, να ποζάρει, να είναι σέξι, να κάνει νάζια και αυτό είναι ΟΚ, αφού το επιλέγει η ίδια.

Αυτό που δεν είναι καθόλου ΟΚ, όμως, είναι να διασύρεται ένας άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, επειδή κάποιος τρίτος αποφάσισε, για ένα δικό του, ανεξήγητο λόγο, να βγάλει στη φόρα ένα βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές τους και μάλιστα χωρίς την έγκρισή του.

Χθες, η Ιωάννα Τούνη, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, 13 λεπτών, στο κανάλι της στο Youtube, μιλώντας -αρκετά φορτισμένη- για ένα ροζ βίντεο που κυκλοφορεί από το παρελθόν της και έρχεται να συμπληρώσει την κακοποίηση που είχε δεχτεί, μετά τη δημοσίευση προσωπικών της φωτογραφιών. Γεγονός το οποίο επίσης θίγει.

Η Τούνη εξηγεί πώς έγινε το βίντεο, ποιος το δημοσίευσε και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έκανε λάθος και πού έφταιξε σε όλο αυτό. Αναφέρεται στο διασυρμό που βίωσε, όταν γυμνές φωτογραφίες της κοσμούσαν τα εξώφυλλα εφημερίδων στην Ελλάδα και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει σήμερα με όλα τα σχόλια που δέχεται, για το εν λόγω βίντεο.

Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Κάθε άνθρωπος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέγει πώς, πότε και με ποιο τρόπο θα συνευρίσκεται με κάποιον άλλο άνθρωπο. Είναι δικαίωμά μου, σου, του, όλο αυτό να το μαγνητοσκοπεί και να το κάνει αρχείο. Αρκεί αυτό να έχει τη συναίνεση όλων των συμβαλλόμενων μερών. Κανείς δεν έχει δικαίωμα ούτε να κρίνει ούτε και να δικάσει κάποιον επειδή συμμετέχει σε ένα ροζ βίντεο ή επειδή συμμετέχει σε ένα όργιο ή όπου αλλού θέλει.

Όταν ζητηθεί η άποψή σας, τι λέτε. Σε αυτή την περίπτωση, δεν σας τη ζήτησε κανείς. Το χειρότερο δε, να κρίνεται ένας άνθρωπος που εκτέθηκε με αυτό το τρόπο, χωρίς καν να συναινέσει με αυτό και βρέθηκε να απολογείται δημόσια για κάτι που είναι δικό της, προσωπικό και δεν πρέπει να αφορά κανέναν από εμάς. Το να χλευάζεις έναν άνθρωπο για κάτι το οποίο τον εκθέτει εν αγνοία του, κλικάροντας παράλληλα το παράνομο βίντεο, σε κάνει συνένοχο σε αυτήν την ψυχική κακοποίηση.

Παιδιά, ψύχραιμα το λέμε, κουμάντο στο δικό σας κρεβάτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ