Η αποστομωτική απάντηση της Britney Spears στους τοξικούς followers

Είδωλο!

Article featured image
Article featured image

Αν μεγάλωσες στα 90s και τα 00s σίγουρα ξέρεις πως η Britney Spears ήταν ένας μουσικός θρύλος που ακολούθησε κατά γράμμα την καμπύλη ανόδου και πτώσης, σχεδόν όλων των celebrity που από πολύ νωρίς αποκτούν δόξα και χρήματα.

Και ίσως γι’ αυτό σήμερα, μακριά από όλες τις καταχρήσεις, τις υπερβολές και τις σειρήνες, νιώθει πως δεν έχει ανάγκη ούτε να προσποιείται ούτε και να πουλάει μια ψεύτικη εικόνα στον κόσμο για να τους κερδίσει.

Κάτι που φροντίζει να κάνει ξεκάθαρο μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας μόνο τη δική της, αφιλτράριστη αλήθεια. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα και κυρίως χωρίς να τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.

Ωστόσο, κάποιοι haters ενοχλούνται από όλα όσα βλέπουν και «φτύνουν» δηλητήριο και χολή στα σχόλιά τους, κριτικάροντας με το χειρότερο τρόπο τη ζωή της Spears. Η ίδια, απάντησε σε όλους αυτούς με ένα to-the-point κείμενο και τους κάρφωσε στον τοίχο.

«Καταλαβαίνω πως σε κάποιους από εσάς μπορεί να μην αρέσουν οι αναρτήσεις μου, ωστόσο αυτή είμαι εγώ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. Αυτή είμαι εγώ αυθεντική και αληθινή, όσο ποτέ άλλοτε. Θέλω να εμπνεύσω και να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνουν το ίδιο. Να είναι ο εαυτός τους και να μην τους νοιάζει να ευχαριστήσουν τους άλλους. Αυτό είναι το κλειδί για την ευτυχία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ