Ο 27χρονος εγγονός του Έλβις Πρίσλει έβαλε τέρμα στη ζωή του

Φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε.

Article featured image
Article featured image

Νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο Benjamin Keough, ο 27χρονος γιος της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ και εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ, που φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ απέκτησε τον Μπέντζαμιν και τη Ράιλι, που είναι ηθοποιός, από τον πρώτο της γάμο με τον μουσικό Danny Keough.

View this post on Instagram

Mama Lion with cubs ❤️🖤💚💙🦁🥰

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on


Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η αστυνομία έλαβε κλήση για να πάει στο σπίτι του Μπέντζαμιν περίπου στις έξι το απόγευμα της Κυριακής. Όταν έφτασαν, τον βρήκαν νεκρό με πυροβολισμό στο άνω μέρος του κορμού του. Οι αρχές αντιμετωπίζουν τον θάνατό του ως αυτοκτονία, έγινε γνωστό.

Ο εκπρόσωπος της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, που γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου, σχολίασε πως «είναι καταρρακωμένη και απαρηγόρητη αλλά προσπαθεί να μείνει δυνατή για χάρη των 11χρονων διδύμων της και της μεγαλύτερης κόρης της Ράιλι. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν ο έρωτας της ζωής της».


Μητέρα και γιος φέρεται να ήταν πολύ δεμένοι, έχοντας κάνει μάλιστα το ίδιο τατουάζ το 2009, ενώ το 2012 η Λίσα Μαρί είχε γράψει για εκείνον το τραγούδι «Storm And Grace». Ο Μπέντζαμιν ήταν μουσικός και η μητέρα του χαρακτήριζε «αφύσικη» την ομοιότητά του με τον παππού του, Έλβις Πρίσλεϊ. «Ο Μπεν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις. Όλοι τον τραβούσαν φωτογραφία γιατί είναι τόσο αφύσικο (σ.σ. το ότι έμοιαζαν). Καμία φορά με συγκλονίζει όταν τον κοιτάζω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

benja.jpg


Από την πλευρά του ο 27χρονος επέλεγε να κρατά χαμηλό προφίλ. Το 2009 κυκλοφόρησε πως είχε υπογράψει συμβόλαιο ύψους 5 εκατ. δολαρίων με τη Universal, κάτι που υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας διέψευσε αργότερα.

Το 2015 είχε δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφία του, φορώντας μια στολή του Έλβις Πρίσλεϊ. «Αγόρασα ένα "κομμάτι" του παππού σήμερα από έναν συλλέκτη. Το φόρεσε το 1974. Νιώθω πολύ πιο κοντά του τώρα», είχε σχολιάζει στη λεζάντα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ