Η ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου εξέδωσε σήμερα ένα Δελτίο Τύπου

Και εμείς, από περιέργεια, ανοίξαμε το email για να δούμε τι και γιατί.

Article featured image
Article featured image

Δεν ξέρουμε το γιατί ούτε και το πως αποφασίσαμε να ανοίξουμε αυτό το email, ωστόσο, το περιεχόμενό, του μας κίνησε την περιέργεια. Το διαβάσαμε και εν τέλει το δημοσιεύουμε για να το διαβάσετε κι εσείς.

Η γνωστή ηθοποιός, Έλια Ιωαννίδου, στο δρόμο που χάραξαν διάσημοι του εξωτερικού και της Ελλάδας, έστειλε Δελτίου Τύπου σχολιάζοντας τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για την προσωπική της ζωή, σε μια προσπάθεια να θέσει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου

«Είναι με λύπη που πληροφορήθηκα και διάβασα τις προηγούμενες μέρες, δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην προσωπική μου ζωή.

Αν και η είδηση του χωρισμού μου είναι αληθής, νιώθω την ανάγκη να τονίσω ότι ο λόγος που δεν το γνωστοποίησα είναι γιατί θεωρώ ότι οι όποιες εξελίξεις προκύπτουν στην ιδιωτική μου ζωή αποτελούν προσωπικό ζήτημα και μόνο.

Ανέκαθεν ήθελα να απασχολώ το κοινό μέσα από την δουλειά μου ως ηθοποιός και καλλιτέχνης και όχι μέσα από την προσωπική μου ζωή.

Πολλές φορές στο παρελθόν και εφόσον μου ζητήθηκε να τοποθετηθώ, το έκανα χωρίς υπεκφυγές και με ευχαρίστηση. Λυπάμαι ωστόσο που αυτή την φορά, δεν ερωτήθηκα και δεν κλήθηκα να απαντήσω ή να τοποθετηθώ απέναντι σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Νιώθω όμως την ίδια στιγμή την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν και δείχνουν, διακριτικότητα και ενσυναίσθηση απέναντί μου.

Η δέσμευσή μου, είναι ότι θα προσπαθήσω να συνεχίσω να προσφέρω με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα από τη δουλειά μου, καθώς μέσα από αυτήν επικοινωνώ, δημιουργώ και ‘αναπνέω’. Πεποίθησή μου είναι ότι η προσωπική μου ζωή, δεν αφορά -και δεν πρέπει να αφορά- κανένα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ