«Ζούμε σε Matrix, όλο αυτό είναι μια παγίδα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Μέμος Μπεγνής προέβη σε αποκαλύψεις, στην ΕΡΤ, μέσω μιας άκρως επιστημονικής ανάλυσης.

Article featured image
Article featured image

Στον δρόμο που χάραξε ο Σταμάτης Γονίδης, άλλος ένας από το καλλιτεχνικό στερέωμα αποφάσισε να (μας) μιλήσει για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι βρισκόμαστε σε ένα matrix, σε έναν εικονικό κόσμο που τίποτα δεν είναι πραγματικό και ως ουράνιοι άνθρωποι, ως ψυχές, είμαστε παγιδευμένοι στην ύλη.


Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ηθοποιός είπε μία σειρά από ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από το θέμα της μεταφυσικής.

«Επειδή ασχολούμαι με τη μεταφυσική και διαβάζω πολλά βιβλία μου είπε μια πολύ φωτισμένη γυναίκα που έχει γράψει ένα βιβλίο που έχω σαν Βίβλο μου ότι το σώμα μας είναι ο τάφος χιλιάδων ζώων κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Από μικρός άρχισα να ψάχνω την παράνοια που ζούμε, γιατί όλο αυτό είναι παράνοια. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είμαστε πάνω σε μία μπάλα που κρέμεται στη μέση του πουθενά με όλους αυτούς τους πλανήτες και όλες τις αποστάσεις ετών φωτός. Γιατί υπάρχει όλο αυτό; Γιατί γεννιόμαστε και πεθαίνουμε; Ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό; Αν κάποιος μας έδωσε νοημοσύνη και πεθαίνουμε και μετά δεν συμβαίνει τίποτα είναι πάρα πολύ σαδιστής.

Πιστεύω ότι ζούμε σε ένα matrix, σε ένα πλασματικό, εικονικό κόσμο που τίποτα δεν είναι πραγματικό. Ως ουράνιοι άνθρωποι, ως ψυχές είμαστε παγιδευμένοι στην ύλη για κάποιους λόγους. Είναι μια παγίδα όλο αυτό που ζούμε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ