Ο Σταμάτης Γονίδης αποκαλύπτει on air τη σχέση του Bill Gates με την… επιδημία

«Κάτι παίζει», δήλωσε ο μεγάλος βάρδος.

Article featured image
Article featured image

Μάθε αρχικά πως δεν πρόκειται για πανδημία αλλά για επιδημία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο μη-ρωτάς-το-γιατί-αγαπημένος-μας-Σταμάτης-Γονίδης, μιλώντας στην τιβί, το πήρε πάνω του ώστε να ξεκινήσει η αναγκαία αμφισβήτηση του κορωνοϊού και των lockdown, καταφέρνοντας μάλιστα να αναδείξει και τον ύποπτο ρόλο του Μπιλ Γκέιτς σε όλο αυτό.

Ο κ. Γονίδης ξεκίνησε με ένα κλασικό ρητό του Βενιαμίν Φραγκλίνου για την σχέση ασφάλειας και ελευθερίας.

Το λουτρό αποκαλύψεων ξεκινάει όταν πέφτει στο τραπέζι η ιδέα ότι τελικά δεν επρόκειτο για πανδημία, και ότι η δήλωση του Μπιλ Γκέιτς ότι παραείμαστε πολλοί σε αυτή τη Γη (o Γκέιτς βέβαια πιστεύει ότι η μείωση του ρυθμού ανάπτυξης του παγκόσμιου πληθυσμού θα γίνει με την μείωση της παιδικής θνησιμότητας), πιθανώς να συνδέεται με όλα αυτά που γίνονται.

«Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ και πρέπει να μειωθεί. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία, αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης.

Οι συνωμοσίες είναι πολλές. Το μυαλό του ανθρώπου σκέφτεται πολλά γύρω από αυτό, βλέπει ενημερώνεται και κάτι πιστεύω ότι του κρύβουν».

Δεν τελειώσει όμως εκεί ο Σταμάτης. Καταρχάς μας θύμισε ότι ο ίδιος έχει προφητεύσει εδώ και χρόνια για όλα αυτά:


Αφού λοιπόν ανέφερε ότι το «Κάτι μας κρύβουν» ήταν όντως προφητεία, συνέχισε αναπτύσσοντας τη θεωρία του ότι αυτό που ζούμε βασικά δεν είναι ζωή, αλλά ένα όνειρο μέσα στην ύλη.

«Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια που έλεγε κάθεσαι σε μία οθόνη και ότι σου λένε κάνεις. Ήταν προφητικό αυτό το τραγούδι. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται.

Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή, άρα έχω εξοικειωθεί με αυτό το θέμα. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Αυτή τη στιγμή ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή».


Πιο κάτω οι επίμαχες δηλώσεις του σπουδαίου όλα-σ'αγαπάνε-βάρδου.



Και για να μην σας αφήσουμε με κάτι τόσο σοβαρό και βαθύ, δίνουμε στο τέλος μια γερή δόση από επιτυχίες για να το ελαφρύνουμε κάπως.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ