Αναγνωρίζεις τον (γνωστό) Κύπριο πολιτικό;

Ένα ευχάριστο πρωινό quizάκι για να ξεκινήσει η μέρα διαφορετικά.

Article featured image
Article featured image

Αν και συνήθως προτιμούμε τα quiz με τοπία και παραλίες και όχι με πρόσωπα, σε αυτή την περίπτωση θελήσαμε να κάνουμε μία εξαίρεση καθώς το επέβαλλε η περίσταση. Η εν λόγω φωτογραφία, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα στα social media, μας κίνησε την περιέργεια καθώς δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ποιος ήταν ο γνωστός Κύπριος πολιτικός που απεικονιζόταν στο απόσπασμα από εκπομπή του ΡΙΚ, αρκετά χρόνια πριν.

Και παρότι τα στοιχεία στη φωτογραφία ήταν αρκετά χαρακτηριστικά για να προδώσουν την ταυτότητα του ατόμου, και πάλι δεν βοήθησαν. Εν τέλει και αφού σπάσαμε το κεφάλι μας, μάθαμε πως πρόκειται για τον Βουλευτή των Οικολόγων, Γιώργο Περδίκη, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση του ΡΙΚ, 27 χρόνια πριν, το 1993.

Σε ηλικία 31 ετών, τότε, δεν είχε ακόμη εμπλακεί ενεργά με την πολιτική, μέχρι το 1996 τουλάχιστον που ίδρυσε μαζί με άλλους, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, ενώ από το 2001 διατηρεί θέση βουλευτού στη Λευκωσία.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο κος Περδίκης, στις εκλογές του Κινήματος, δεν επαναδιεκδίκησε την προεδρία, με τον κύριο Χαράλαμπο Θεοπέμπτου να τον διαδέχεται.



Φωτογραφία: Twitter/Chris Koul

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ