«Ο Kanye West είναι ασθενής. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε»

Η Kim Kardashian μιλά για το σύζυγό της και ζητά τη συμπόνια του κοινού.

Article featured image
Article featured image


Τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση του κόσμου για τον γνωστό ράπερ, ο οποίος πάσχει από διπολική διαταραχή, ζήτησε η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του.

Η δήλωση της Καρντάσιαν στον λογαριασμό της στο Instagram αποτελεί το πρώτο δημόσιο σχόλιό της έπειτα από εβδομάδες ασυνάρτητων συνεντεύξεων, δημοσίων εμφανίσεων και αναρτήσεων από τον Γουέστ. «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η γνωστή πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή, αλλά περίπλοκο άνθρωπο».



Η Καρντάσιαν δεν αναφέρθηκε στα σχέδια του Γουέστ να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020. «Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Kanye γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του», αναφέρει επίσης η επιχειρηματίας. Η ανάρτηση της Καρντάσιαν ακολουθεί μια σειρά από αλλοπρόσαλλα tweet του Κάνιε Γουέστ, ανάμεσά τους και ένα στο οποίο γράφει πως προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από την Καρντάσιαν. Το tweet αυτό διαγράφηκε.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, υποστήριξε ότι η οικογένειά του προσπαθεί να τον πείσει να πάει σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα. Το ζεύγος παντρεύτηκε το 2014 και έχει τέσσερα παιδιά.


Η Καρντάσιαν έγραψε ότι εκείνη και η οικογένειά της προσπαθούν να βρουν βοήθεια για τον σύζυγό της και μίλησε για το στίγμα και τις παρανοήσεις γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας. «Ζητώ ευγενικά από τα ΜΜΕ και το κοινό να μας δώσουν τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση που χρειαζόμαστε προκειμένου να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό», τόνισε.


Με πληροφορίες από
https://www.protagon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ