Τα βίντεο με τον ξυλοδαρμό γυναίκας που κυκλοφορούν από νωρίς το πρωί στα «κυπριακά» social media

Δύο βίντεο μερικών λεπτών σκληρής λεκτικής και σωματικής βίας.

Article featured image
Article featured image


Από νωρίς σήμερα το πρωί, το γκρουπ υπό την ονομασία ««Παραιτηθείτε – Κύπρος», δημοσίευσε δύο βίντεο, τα οποία παρουσιάζουν κυρίως ηχητικά ντοκουμέντα, από το κινητό τηλέφωνο του θύματος και καταγράφουν τον έντονο διάλογο μεταξύ του θύματος με Ελληνοκύπριο, συζήτηση η οποία κατέληξε σε άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας.

Ο λόγος του ξυλοδαρμού, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγράφονται στο βίντεο, αποτέλεσε το γεγονός ότι η γυναίκα συνάντησε έναν άλλο άνδρα σε φούρνο.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο ακούγεται ο διάλογος μεταξύ της έντρομης γυναίκας και του άνδρα ο οποίος της λέει σε κάποιο σημείο: «Δεν θέλω να σε δέρω αλλά… πώς εκανονίσετε να βρεθείτε, που το ήξερε ότι ήσουν τζιαμε;. Να μάθεις τες αλήθειες και εν είμαι μωρό να με περιπαίζεις. Ποιος εκανόνισε να βρεθείτε; Μεν μου πεις άλλα ψέματα», λέει ο άνδρας.

Η γυναίκα με λυγμούς του απαντά: «Κάθε μέρα τούτα πόσο ξύλο να τρώω; … Κάθε μέρα να τρώει ξύλο». «Ώσπου λεέις ψέματα εννά σου τα σπάσω», της λέει ο άνδρας. Σε άλλο σημείο του βίντεο μάλιστα της λέει χαρακτηριστικά: «Φύε να μεν σε κατακόψω».

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive το επίμαχο υλικό βρίσκεται στα χέρια του ΤΑΕ Λευκωσίας και φαίνεται κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, το βίντεο να έφθασε στα χέρια αστυνομικού στη Λεμεσό ο οποίος ακολούθως το προώθησε στο ΤΑΕ. Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έκαναν προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσουν την αλλοδαπή γυναίκα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης από την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή που εντόπισε το βίντεο (το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου) άρχισε τις έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί η γυναίκα.

Ο κ. Ανδρέου τόνισε ότι οι Αρχές θα πράξουν τα δέοντα προκειμένου να προστατευθεί η ίδια η γυναίκα και ακολούθως η υπόθεση να λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Από την κατάθεσή της θα ξετυλιχθεί το κουβάρι και θα γίνουν οι ενέργειες για εντοπισμό του άνδρα που φέρεται να πρωταγωνιστεί στα επίμαχα βίντεο.

Συνεχής ενημέρωση στο sigmalive.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ