Επάγγελμα Ταξιδιώτες [Ο Πάνος και η Στέφανη από την Κύπρο ζουν… ταξιδεύοντας]

«Όταν παίρνουμε κάποια τηλέφωνα για να συζητήσουμε για συνεργασίες και μας ρωτούν ποιο είναι το επάγγελμά μας, τους λέω είμαστε full time travelers. Αμέσως μετά, συνήθως υπάρχει ένα κενό 3-4 δευτερολέπτων γιατί νομίζουν ότι δεν άκουσαν σωστά».

Article featured image
Article featured image

Και ταξιδεύεις και βγάζεις τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου και βγάζεις λεφτά από αυτό το πράγμα.

Ο Πάνος, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Οικονομικά, μαζί με τη Στέφανη η οποία σπούδασε Βιολογία και Κλινική Επιστήμη Αθλητισμού, πριν από δύο χρόνια, σε ηλικία 27 και 25 ετών αντίστοιχα, πήραν τη μεγάλη απόφαση να παρατήσουν τη δουλειά τους και να ταξιδέψουν τον κόσμο.


Μέχρι στιγμής έχουν ταξιδέψει σε 28 χώρες, έχουν αγαπήσει τις Φιλιππίνες, ενώ επόμενοι σταθμοί τους θα είναι η Σρι Λάνκα και οι Μαλδίβες.

Δύο Full Time Travelers, οι @island_escapers όπως είναι στο Instagram, μίλησαν στο Famagusta.News για αυτό το όχι και τόσο γνωστό επάγγελμα, το οποίο όμως κατατάσσεται σίγουρα στα επαγγέλματα του μέλλοντος.

View this post on Instagram

🏝🗺 Είναι οι @island_escapers Ο Πάνος και η Στέφανη είναι… επαγγελματίες ταξιδιώτες κι εμείς τους συναντήσαμε σε έναν από τους σταθμούς τους στην Αγία Νάπα. Όσο πρωτάκουστο και αν ακούγεται το επάγγελμα του “Full Time Traveller”, είναι ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος, το οποίο αξιοποιώντας της δύναμη που παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέρει τα προς το ζην σε πολλούς… τολμηρούς και μάλιστα, με την άνεση να ταξιδεύει κανείς και να πληρώνεται. Ο Πάνος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Οικονομικά, και η Στέφανη στη Βιολογία και στην Κλινική Επιστήμη Αθλητισμού και πριν από δύο χρόνια σε ηλικία 27 και 25 ετών αντίστοιχα, πήραν τη μεγάλη απόφαση να παρατήσουν τη δουλειά τους, να κρεμάσουν τα πτυχία τους και να ταξιδέψουν τον κόσμο. 🗺 Μέχρι στιγμής έχουν ταξιδέψει σε 28 χώρες ενώ επόμενοι σταθμοί τους, όπως αναφέρουν, θα είναι η Σρι Λάνκα και οι Μαλδίβες. Εμείς τους συναντήσαμε στην Αγία Νάπα, η οποία για τους επόμενους μήνες θα είναι ο σταθμός τους και θα αξιοποιήσουν την ανάπαυλα εξαιτίας της πανδημίας για να εκτιμήσουν τις ομορφιές του νησιού. Τον Πάνο και την Στέφανη μπορεί να τους βρει κανείς και να ακολουθήσει τα ταξίδια τους στο προφίλ @island_escapers στο Instagram.

A post shared by Famagusta.News (@famagusta.news) on

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ