«Γιατί αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε σχόλιο για το τι μπορώ να φοράω;»

Η διάσημη τενίστρια, Ναόμι Οσάκα, έβαλε στη θέση τους όσους σχολίασαν αρνητικά τις φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε στο Instagram.

Article featured image
Article featured image


Στα 22 της η Οσάκα ήδη έχει κατακτήσει δύο Γκραν Σλαμ- το Αυστραλιανό Όπεν και το US Open- ενώ φέτος έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, εκθρονίζοντας την Σερένα Γουίλιαμς, αφού- σύμφωνα με το Forbes- την προηγούμενη χρονιά κέρδισε 37,4 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως, κάποιοι χρήστες των social media θεώρησαν σκόπιμο να της ασκήσουν κριτική, επειδή πόζαρε φορώντας μαγιό σε φωτογραφίες που δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram.

Κάποιοι σχολίασαν ότι θα έπρεπε να διατηρήσει την αθώα εικόνα της, όπως και να αποτελέσει παράδειγμα για τις νέες κοπέλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

sunnyyyyyy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵🇺🇸 (@naomiosaka) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Welp mornin’ to you I guess ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵🇺🇸 (@naomiosaka) στις

Έτσι, λίγες ημέρες αργότερα, η Οσάκα επανήλθε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Θέλω απλά να πω ότι με τρομάζει πόσο πολλοί άνθρωποι σχολιάζουν να διατηρήσω την ‘αθώα εικόνα’ μου και να μην ‘προσπαθώ να γίνω κάποια που δεν είμαι’. Δεν με ξέρετε, είμαι 22, φοράω μαγιό στην πισίνα. Γιατί αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε σχόλιο για το τι μπορώ να φοράω;», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η τενίστρια.


Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ