Δύο διασωληνώσεις ασθενών, έπειτα από γάμο στη Λάρισα

Θετικός στον ιό και ιερέας που ήταν στον γάμο.

Article featured image
Article featured image

Ο ιερέας, που διαμένει στον Αμπελώνα και παραβρέθηκε στο γλέντι του ζευγαριού που παντρεύτηκε στη Λάρισα, με τον οποίο συνδέονται τα κρούσματα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το larissanet, ο ιερέας δεν είναι αυτός που τέλεσε το μυστήριο. Είχε συμπτώματα, τα οποία τον οδήγησαν να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο και έδειξε πως είναι θετικός στον ιό. Υπενθυμίζεται ότι δύο άτομα από τον γάμο στη Λάρισα, τα οποία διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, έχουν διασωληνωθεί.

Συγκεκριμένα, δύο ασθενείς με κορωνοϊό διασωληνώθηκαν το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Και οι δύο ασθενείς προσβλήθηκαν από κορωνοϊό στον γάμο στον Αμπελώνα στη Λάρισα.

Αρχικά, είχε διασωληνωθεί μια 63χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ σύμφωνα με το larissanet ακολούθησε η διασωλήνωση ενός 70χρονου ασθενούς, η κατάσταση του οποίου παρουσίασε επίσης ραγδαία επιδείνωση.

Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.

Την ίδια ώρα, θετικά είναι τα νέα που έρχονται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς σε 65 δείγματα που πάρθηκαν και εξετάστηκαν δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ