Οι (σύγχρονες) Ραπουνζέλ του Instagram

Μπορεί να μην έχουν πύργο, αλλά, αν είχαν, θα μπορούσαν κάλλιστα να ρίξουν τα μαλλιά τους, για να ανέβει ο πρίγκιπας!

Article featured image
Article featured image

Κάνοντας follow στο Instagram μία εκ των γνωστοτέρων σύγχρονων Ραπουνζέλ, την εξ Ουκρανίας ορμώμενη Alena Kravchenko, ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν αρκετές εκεί έξω. Οι σύγχρονες Ραπουνζέλ μπορεί να μην έχουν τον δικό τους πύργο, αλλά μιλώντας με όρους του σήμερα, διαθέτουν αρκετές χιλιάδες ακολούθους, πράγμα που εν μέρει τις καθιστά πρωταγωνίστριες σε παραμύθι.

Η μόνη μας ένσταση σε όλο αυτό είναι πώς την παλεύουν καλοκαιριάτικα με τόσο μαλλί, αλλά, θα μού πεις, μπρος στα κάλλη τι είν’ ο πόνος (ή εν τοιαύτη περιπτώσει ο καύσωνας)!


#1 Dashik Gubanova

Η influencer από τη Ρωσία έχει 188 χιλιάδες ακολούθους, τους οποίους κέρδισε όχι με το σπαθί της, αλλά με το τεράστιο μήκος των μαλλιών της που έχει να τα αγγίξει ψαλίδι εδώ και πολλά χρόνια. Η ίδια ανέφερε ότι, αν κάποτε αποφασίσει να τα κόψει, θα τα δωρίσει για φιλανθρωπικό σκοπό, για να γίνουν περούκες.



#2
Kateryna Demers

Διαθέτει 97 χιλιάδες ακολούθους, κατάγεται από την Ουκρανία και το μήκος των μαλλιών της φτάνει τα 135 εκ. Δηλώνει, μεταξύ άλλων, εθισμένη στη γυμναστική, λάτρης των ταξιδιών και του υγιεινού φαγητού.



#3 Alena Kravchenko

Αυτοχαρακτηρίζεται ως η Ουκρανή Ραπουνζέλ, έχει 36 χιλιάδες ακολούθους και τα μαλλιά της (άνετα) σκουπίζουν το πάτωμα. «Για μένα, η αληθινή ομορφιά έγκειται στη φυσικότητα και γι’ αυτόν τον λόγο τα μαλλιά μου είναι τόσο μακριά. Είναι η εκδήλωση του εσωτερικού κόσμου μου, μέρος του εαυτού μου και της ψυχής μου», αναφέρει η ίδια.



#4 Malgorzata Kulczyk

Η Λονδρέζα Ραπουνζέλ είναι 34 ετών, έχει 12,5 χιλιάδες ακολούθους και το μήκος των μαλλιών της φτάνει το ενάμισι μέτρο. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στην Daily Mail «οι άντρες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα μαλλιά μου είναι αληθινά. Λένε ότι είναι όμορφα, εντυπωσιακά και θηλυκά. Κάποιοι, μάλιστα, με ερωτεύονται εξαιτίας των μαλλιών μου».



#5 Tatyana Gordikova

Με καταγωγή από τη Ρωσία, η Tatyana αριθμεί περί τις 12 χιλιάδες ακολούθους και έχει να κόψει τα μήκους 115 εκ. μαλλιά της από το 2012. Είναι μαμά δύο γιων και τεχνίτρια νυχιών στο επάγγελμα.



#6 Mariya Buzinova

Ραπουνζέλ με τα όλα της. Μήκος μαλλιών που αγγίζει τα 157 εκ. και παραμυθένια φωνή. Η Ρωσίδα Mariya Buzinova με 10 χιλιάδες ακολούθους έχει να επιδείξει εκτός από τα μακριά μαλλιά της και την υπέροχη φωνή της, αφού είναι τραγουδίστρια της όπερας (σοπράνο).



#7 Alesta

Μία ακόμη προσθήκη από τη Ρωσία, στην οποία οι κομμωτές και οι κομμώτριες (μάλλον) θα περνάνε φτώχειες. H Alesta είναι μοντέλο, έχει 10 χιλιάδες ακολούθους και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.



#8 Tatsiana Fando

Με καταγωγή από τη Λευκορωσία, η Tatsiana έχει μήκος μαλλιών 145 εκ. και 4.500 followers.



#9
Shuchi

Η Ινδή Ραπουνζέλ με 20 χιλιάδες ακολούθους και μαύρα, μεταξένια μαλλιά, είναι μεν διαφορετική, αλλά εξίσου εντυπωσιακή.



#10 Imalshi Muthuarachchi

Η blogger από τη Σρι Λάνκα έχει 7.000 ακολούθους, εξωτική ομορφιά, (πολύ) μακριά μαλλιά, ενώ έχει βρει και τον πρίγκιπά της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ