Η απάντηση της Λέσχης Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου στο διάταγμα

Πώς τοποθετούνται στο χθεσινό διάταγμα απαγόρευσης διακίνησης των μοτοσυκλετών.

Article featured image
Article featured image

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την επιστολή:


Το συγκεκριμένο διάταγμα που εκδόθηκε από την Αστυνομία Κύπρου στις 13.08.2020, λόγω της φύσης του, όχι μόνο σε εφαρμογή, αλλά και όσο αφορά τις εξαιρέσεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους και για αυτό διενεργήσαμε άμεσα επαφές και ενημέρωση τόσο στα αρμόδια Τμήματα του Υπουργείου αλλά και στα ανώτερα στελέχη της Αστυνομίας προβάλλοντας τις ορθές θέσεις και μέτρα που θα έπρεπε πιθανόν να ληφθούν, αλλά και την κοινωνική αστάθεια που θα προκύψει από τέτοιου είδους μονόπλευρες ρατσιστικές αποφάσεις, λαμβάνοντας έτσι την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει άμεση τροποποίηση ή ακύρωση στο διάταγμα.

Εκτός από την άδικη και στοχευόμενη φύση του, το διάταγμα έχει έρθει σε μια άκρως ακατάλληλη χρονική στιγμή εφόσον η Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου έχει ήδη κατάθεση ενώπιων του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και κατ επέκταση των αρμόδιων Υπουργείων προτάσεις και λύσεις οι οποίες θα είναι αποδεκτές, εφαρμόσιμες και που θα ικανοποιούν όλες τις πλευρές όσον αφορά το επίμαχο θέμα και οι οποίες θα παρουσιαστούν αμέσως μετά τις θερινές διακοπές .

Η Προεδρία της Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου συστήνει προς όλα τα Μέλη μας, Συλλόγους, ιδιώτες, συνεργάτες αλλά και σε όλους τους φίλους μοτοσικλετιστές να δείξουν την απαραίτητη εγκράτεια εφόσον τα αποτελέσματα των ενεργειών μας θα είναι άμεσα ορατά.

Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με το Αρχηγείο Αστυνομίας Κύπρου και αναμένουμε άμεσα αποτελέσματα, απόψε. Ελπίζουμε σε άμεση επίλυση του θέματος και αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων.

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο

Λέσχης Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μάριος Κωνσταντινίδης




Σε παρόμοιο ύφος είναι και οι ανακοινώσεις άλλων οργανωμένων συνόλων:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας εκφράζει την κάθετη αντίθεσή της στο διάταγμα του αναπληρωτή αρχηγού αστυνομίας για...

Posted by Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέττας-CYMF on Thursday, 13 August 2020


Καθότι τα μέτρα τίθενται σε ισχύ άμεσα και η απάντηση μας πρέπει αν είναι εξίσου άμεση , ακολουθεί δημοσίευση επιστολής. Αστυνομία Κύπρου

Posted by Ledra Motorcycles Club of Nicosia on Thursday, 13 August 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ