Κυκλοφορεί βίντεο με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να χορεύει σε gay bar

Ε και;

Article featured image
Article featured image


Κάπου ανάμεσα στην πανδημία του κορωνοϊού και την παγκόσμια πανδημία όλων όσοι αρνούνται την ύπαρξή του, οι δεύτεροι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν την αξιοπιστία προσώπων και οργανώσεων που καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια της πανδημίας προβλήθηκαν περισσότερο, λόγω της ιδιότητά τους.

Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι και ο πρόεδρος του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, ο οποίος. ουκ ολίγες φορές. βρέθηκε στο στόχαστρο των διάφορων απορριπτικών, ως το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο άτομο για όλο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο.

1-4.jpg


Αυτή τη φορά, όμως, ο πρόεδρος του ΠΟΥ βρέθηκε στο προσκήνιο με άλλου τύπου κατηγορίες, που αφορούν την προσωπική του ζωή. Άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος του ΠΟΥ χορεύει έξαλλα σε gay bar, ισχυρισμό τον οποίο επιχειρούν να αποδείξουν μέσω ενός βίντεο που δείχνει έναν άντρα να χορεύει σε bar.



Σύμφωνα με τα Ελληνικά HOAXES, ο άνδρας που εικονίζεται να χορεύει, δεν έχει παρά ελάχιστη ομοιότητα με τον πρόεδρο του ΠΟΥ. Είναι πολύ πιο αδύνατος και το χρώμα του δέρματός του και των μαλλιών του είναι διαφορετικό. Επιπλέον, ο Τέντρος Αντανόμ έχει ένα χαρακτηριστικό σημάδι (βαθούλωμα) ανάμεσα στα φρύδια του, κάτι που απουσιάζει από τον άγνωστο άνδρα στο μπαρ.

20081701-1024x576.jpg

20081702-1024x576.jpg

Σύμφωνα με το misbar.com, το βίντεο πρωτοκυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Αν και η ταυτότητα του άνδρα που χορεύει δεν είναι γνωστή, σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

Παρόλα αυτά, αν υποθέσουμε πως το βίντεο ήταν πραγματικό και ο άντρας που χορεύει στο bar, ήταν όντως ο πρόεδρος του ΠΟΥ, σε πιο ακριβώς σημείο της υπόθεσης ή της αξιοπιστίας του, αποτελεί αυτό πρόβλημα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ