Στην Ελβετία, πριν μερικές ημέρες, «χιόνισε» σοκολάτα

Παίζει να είναι και η καλύτερη είδηση που διαβάσαμε για φέτος.

Article featured image
Article featured image


Σε μία πόλη καλυμμένη με σοκολάτα ξύπνησα προ ημερών οι κάτοικοι της πόλης Όλτεν της Ελβετίας, εξ αιτίας βλάβης στο δημοφιλές εργοστάσιο σοκολάτας Lindt & Sprüngli.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τα τοπικά δημοσιεύματα λέγοντας πως υπήρχε ένα ελάττωμα στον εξαερισμό ψύξης σε μια σειρά από μηχανές όπου φυλάσσεται σκόνη κακάου στο εργοστάσιό της στο Όλτε, σύμφωνα με το Associated Press.

Το ελάττωμα αυτό σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν εκείνη την ημέρα, είχαν ως αποτέλεσμα μια σκόνη σοκολάτας να εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.


n-small2x-16x9.jpg

n-small2x-16x9-fill.jpg


Ένας λογαριασμός Twitter της πόλης Όλτεν, που βρίσκεται ανάμεσα στην Ζυρίχη και της Βασιλεία, μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας επιφάνειας που είχε καλυφθεί από σκόνη κακάου. «Βροχή κακάου στην βιομηχανική συνοικία του Όλτεν: φταίει το σύστημα εξαερισμού» αναφέρει η λεζάντα.Φυσικά, οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν γρήγορα στην είδηση για το «χιόνι σοκολάτας», με πολλούς να λένε ότι μπορεί να είναι από τις ελάχιστες καλές ειδήσεις φέτος. «Επιτέλους, το 2020 δίνει κάτι καλό. Χιονίζει σοκολάτα! Αλήθεια» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Αν ο Θεός μας έδινε ένα σημάδι πως το 2020 θα μπορούσε να γίνει λίγο καλύτερο…».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ