Πρεμιέρα αύριο στο ΣΙΓΜΑ για το «Μεσημέρι και Κάτι»

Η Γεωργία Κωνσταντίνου και ο Χρήστος Μιχάλαρος στη μάχη για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση.

Article featured image
Article featured image

Αύριο Δευτέρα, 24 Αυγούστου, στις 11:00, κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ η ενημερωτική εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι».

Το νέο δίδυμο της ενημέρωσης Γεωργία Κωνσταντίνου και Χρήστος Μιχάλαρος, δύο δημοσιογράφοι με μαχητικότητα, έντονη άποψη, γνώσεις και πάνω απ’ όλα αγάπη για τη δουλειά τους, κάνουν δυναμική πρεμιέρα με θέματα που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία και την ενέργεια. Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων θα βρίσκονται στο στούντιο, για να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τη δική τους σκοπιά στην είδηση.

Η Γεωργία Κωνσταντίνου και ο Χρήστος Μιχάλαρος, μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE, θα σας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταφέροντάς σας με εγκυρότητα και υπευθυνότητα την ειδησεογραφία όλης της ημέρας.

Ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις και ειδικά ένθετα που αφορούν την υγεία, τον πολιτισμό, την τεχνολογία και την οικονομία για μια σφαιρική προσέγγιση της τοπικής και διεθνούς ειδησεογραφίας.



Το I Love Style μίλησε μαζί τους λίγο πριν από την πρεμιέρα τους και, μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι «Όντως, πρόκειται για μια -όχι μόνο ανταγωνιστική ζώνη- αλλά και για μια δύσκολη ζώνη, στην οποία πρέπει να καταθέσεις όλη σου την ενέργεια, αλλά και τις γνώσεις που διαθέτεις, έτσι ώστε να καταφέρεις τον τηλεθεατή να σου δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του. Όσο ανταγωνιστική κι αν είναι η μεσημβρινή ζώνη, κύριό μας μέλημα είναι η έγκυρη ενημέρωση του πολίτη και εκεί πρέπει να εστιάσουμε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή τους εδώ.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ