Αν θέλετε μακριά μαλλιά, αυτός ο 92χρονος άντρας από το Βιετνάμ σάς έχει τη λύση

Ισχυρίζεται ότι το μεγάλωμα των μαλλιών του οφείλεται σε θεϊκό κάλεσμα.

Article featured image
Article featured image

Ένας 92χρονος άντρας από το Βιετνάμ, ο Nguyen Van Chien, ισχυρίζεται ότι έχει να κουρευτεί σχεδόν 80 χρόνια και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε, αφού τα μαλλιά του φτάνουν σχεδόν τα πέντε μέτρα. Ένωσε στη σειρά πέντε σχολικά θρανία και άφησε τη φαντασία σου να κάνει τα δικά της!

Ο σύγχρονος Σαμψών αντλεί, κατά πώς φαίνεται, τη δύναμή του από τα μαλλιά του, αφού όπως αναφέρει στο Reuters: «Πιστεύω ότι, εάν κόψω τα μαλλιά μου, θα πεθάνω. Δεν τολμώ ν’ αλλάξω τίποτα, ούτε να τα χτενίσω», προσθέτοντας ότι «Μόνο τα φροντίζω, τα καλύπτω μ’ ένα μαντήλι, για να μένουν στεγνά, καθαρά και να φαίνονται ωραία».

μαλλιά 4.jpg


Ο Chien είναι οπαδός της θρησκείας «Dua», αλλιώς Θρησκεία της Καρύδας, η οποία έλαβε την ονομασία της από τον ιδρυτή της, ο οποίος τρεφόταν αποκλειστικά με καρύδες, παράδειγμα, βέβαια, που ακολουθεί και ο 92χρονος άντρας. Η εν λόγω θρησκεία είναι απαγορευμένη στο Βιετνάμ και έχει χαρακτηριστεί ως ψευτοθρησκεία.

βιετναμέζος.jpg


Ο Chien λέει ότι ήταν αναγκασμένος μέχρι την τρίτη τάξη του Δημοτικού να κόβει τα πλούσια μαλλιά του, αλλά μόλις έλαβε το θείο κάλεσμα, κατάλαβε ότι ήταν ο εκλεκτός και αποφάσισε έκτοτε να τα αφήσει μόνα τους να πάρουν τον δρόμο τους… «Άγγιξα τα μαλλιά μου και κατά τη διάρκεια της νύχτας έγιναν πολύ σκληρά. “Κόλλησαν” στο κεφάλι μου και απέκτησαν δική τους οντότητα», συνεχίζει (και μάς τρελαίνει).

μαλλιά 2.jpg


Βοηθός του Chien στο (θεάρεστο) έργο του είναι ο πέμπτος γιος του, ο οποίος συνδράμει στην περιποίηση των τεράστιων ράστα του. Ο ίδιος πιστεύει ακόμη στη σύνδεση μεταξύ μαλλιών και αθανασίας (ο Σαμψών που σάς λέγαμε), ισχυριζόμενος ότι ένας άνδρας που επεχείρησε να κολλήσει ξανά τα μαλλιά του με σύρμα απεδήμησε εις Κύριον. Αυτά από εμάς… Τα συμπεράσματα δικά σας!




Πηγή/Φωτογραφίες: Reuters

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ