(Θανάσιμη) πεθερά κάνει άνω κάτω τον γάμο του γιου της

Μη σου τύχει.

Article featured image
Article featured image

Οι θρύλοι που ακολουθούν τις πεθερές είναι πολλοί. Όπως επίσης και τα επίθετα που τις συνοδεύουν. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να είμαστε προκατειλημμένοι, αλλά αυτή εδώ ξεπέρασε ομολογουμένως κάθε όριο! Βέβαια, θα μου πεις ποιος δίνει το δικαίωμα στην κάθε νύφη να εκφράζεται και να λέει ότι ο γιος έχει ελαττώματα; Ουδείς. Και κυρίως η μαμά που τα πήρε στο κρανίο, όταν, κατά την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων, η νύφη τόλμησε να πει ότι ο άντρας της έχει ελαττώματα.

Δεν ήθελε και πολύ, λοιπόν, η πεθερά. Εν εξάλλω (πραγματικά) καταστάσει σηκώθηκε πάνω, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν μπορείς να λες ότι ο γιος μου έχει ελαττώματα», φώναξε στη νύφη της, η οποία, βέβαια, προσπάθησε να της εξηγήσει ότι όλοι έχουν ελαττώματα, αλλά δεν παύει να αγαπά τον γιο της. Ματαίως, προφανώς!

Ο γαμπρός πάντως, ακούγεται να λέει στη μητέρα του: «Εσύ έχεις τα ελαττώματα τώρα, δεν ξέρεις πώς να συμπεριφέρεσαι ως ενήλικας». Απολαύστε τις στιγμές απείρου κάλλους στο βίντεο που δημοσιοποίησε πρόσφατα στο TikTok η αδελφή της νύφης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο γάμος της αδελφής μου πριν από λίγα χρόνια. Η πεθερά της τη μισούσε πάντα. Είναι του είδους της πεθεράς που αισθάνεται ότι η αδερφή μου παίρνει μακριά τον γιο της»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ