Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά Μελίνα

Σε τρεις μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο.

Ένα μουσικό αφιέρωμα στην δυναμική, εκρηκτική γυναίκα Παγκόσμιας ακτινοβολίας που άφησε το στίγμα της γιά πάντα στην ιστορία της Ελλάδας.

Στην γυναίκα που άφησε εποχή γιά το σθένος και την αγάπη της γιά τον Πολιτισμό της χώρας μας και όχι μόνο.

Στην μοναδική καλλιτέχνιδα βραβευμένη με πλήθος διεθνών βραβείων , αλλά και στην Μελίνα που με τις κορυφαίες ερμηνείες της μας χάρισε τραγούδια που θα παραμείνουν ανεξίτηλα στον πανδαμάτωρα χρόνο.

Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ θα μας χαρίσει ένα μουσικό αφιέρωμα στην ερμηνεύτρια Μελίνα Μερκούρη -που κλείνουν 100 χρόνια απο την γέννηση της - και στα αξέχαστα τραγούδια της , με τον δικό της μοναδικό ερμηνευτικό τρόπο!

Μαζί της μία υπέροχη ορχήστρα από 8 σολίστες μουσικούς - σε ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη που θα μας θυμίσουν τις επιτυχίες της μεγάλης Μελίνας σε τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι , Μίκη Θεοδωράκη και Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων συνθετών.

‘Ένα μουσικό ταξίδι αφιέρωμα στην μία και μοναδική ΜΕΛΙΝΑ!

Οι συναυλίες είναι αφιερωμένες στις γυναίκες της Κύπρου και γίνονται με την συνεργασία του Συνδέσμου Πρόληψης Αντιμετώπισης Βίας στην οικογένεια – ΣΠΑΒΟ

Ημερολόγιο συναυλιών:

19 Σεπτεμβρίου: Πολιτιστικός χώρος Μητροπόλεως Ταμασού

20 Σεπτεμβρίου: Κηποθέατρο Λεμεσού

22 Σεπτεμβρίου: Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Ταμασού & Ορεινής κ.Ησαϊα και με τη στήριξη της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και των Δήμων Λεμεσού και Λάρνακας.

‘Ώρα έναρξης 20:30

Στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού

Χορηγός ISLAND OIL HOLDINGS

Εισιτήρια από την tickethour.com T. 77 77 70 40 και όλα τα ACS couriers για όλες τις πόλεις. Για τη συναυλία της Λεμεσού εισιτήρια προπωλούνται επίσης από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158» από 09:00 – 15:00 και το απόγευμα από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού 16:00 – 19:00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ