«Ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσάνθου, είμαι 24 ετών από την Πάφο και ψάχνω για συμβατό δότη»

Η Νικολέτα, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία και με ανάρτησή της στο Facebook κάνει προσπάθεια για να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών.

Το πιο πιθανόν να έχεις ήδη διαβάσει για την περίπτωση της Νικολέτας και να το έχεις προσπεράσει. Ίσως να αναφώνησες και κάποιο επιφώνημα συμπόνιας. Το ζητούμενο, ωστόσο, εδώ, είναι, αν μπορείς, να δώσεις δείγμα μυελού των οστών για να βοηθήσεις στην ανεύρεση συμβατού δότη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κανείς από τους άμεσους συγγενείς της δεν βρέθηκε συμβατός, οπότε η Νικολέτα κατέφυγε στη λύση των social media, με σκοπό να γνωστοποιήσει το πρόβλημά της σε μεγαλύτερο κοινό.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Νικολέτας:

Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και είμαι 24 ετών από την Πάφο. Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία επειδή χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Ίσως τώρα τελευταίως να ακούτε για δείγμα δότη μυελού των οστών. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόλις ήρθε ξανά και η δική μου σειρά! Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η αρρώστια ξανακτύπησε τη δική μου πόρτα. Διαγνώστηκα ξανά́ με λεμφοβλαστική λευχαιμία αλλά συνεχίζω να χαμογελώ και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή. Σας χρειάζομαι!

Ψάχνω κάποιον τυχερό από εσάς που να είναι συμβατός με εμένα για να γίνει ο δικός μου δότης. δότης μυελού των οστών, δότης ΖΩΗΣ.

Παρακαλώ όλο τον κόσμο ηλικίας 18-45 ετών οπότε μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο νοσοκομείο της επαρχίας του και να δώσει δείγμα.

- Για Λεμεσό: Στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβουζας στην Τράπεζα Αίματος (99320887)

- Πάφο: Ευαγγελισμός, ROYAL CLINIC, Γενικό Νοσοκομείο

- Λευκωσία, Λάρνακα: Γενικό Νοσοκομείο / Καραϊσκάκιο Ίδρυμα

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά από αυτήν κρέμεται πλέον η ζωή μου. Εάν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρω τι να περιμένω όταν τελειώσω τις χημειοθεραπειες. Σας χρειάζομαι!

Εκτιμώ το χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε και εύχομαι να δράσετε άμεσα. Σε περίπτωση που δεν είστε δικός μου δότης να είστε σίγουροι πως κάπου εκεί έξω κάποιος άλλος θα φανεί τυχερός από εσάς!

Παρακαλώ και ζητώ από εσάς όποιος μπορεί να κοινοποιήσει για να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα.

- 🆘 🆘 🆘 🆘 🆘 - Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και...

Posted by Nikoletta Chrysanthou on Monday, August 31, 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ