Δημιούργησαν, ξανά, το περιβόητο νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Φυσικά, υπάρχει λόγος.

Article featured image
Article featured image


Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το teaser του πολυαναμενόμενου 4ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, «The Crown», δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε στη νέα σεζόν. Μεταξύ πολλών άλλων, πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό τον κύκλο έχει η είσοδος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ο βασιλικός γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Το ρόλο της νεαρής πριγκίπισσας, στα πρώτα χρόνια στο παλάτι, η ανερχόμενη ηθοποιός Έμα Κόριν η οποία φαίνεται να φορά το εμβληματικό νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.



Όπως εξηγεί το Harper’s Bazaar, η ηθοποιός φόρεσε ένα εντυπωσιακό αντίγραφο του πρωτότυπου και αυτό γιατί ενεπλάκησαν και οι σχεδιαστές του φορέματος της Νταϊάνα στη δημιουργία του. «Οι Emanuels, που σχεδίασαν το πρωτότυπο, μας έδωσαν τα σχέδια και στη συνέχεια φτιάχτηκε για μένα», δήλωσε η Κόριν στη βρετανική Vogue. «Γυρίζαμε τη σκηνή όταν τη βλέπεις για πρώτη φορά με το νυφικό - νομίζω ότι ήταν το Lancaster House στο Λονδίνο - και είχα μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που με βοήθησαν να το φορέσω, γιατί είναι τεράστιο», περιέγραψε η Κόριν.


Μόλις η ηθοποιός έβαλε το φόρεμα και εμφανίστηκε για πρώτη φορά, όλοι έμειναν άφωνοι. «Βγήκα έξω και όλοι έμειναν εντελώς σιωπηλοί», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.


Στη σειρά, η Κόριν φορά μία σειρά από look που έχουν εμπνευστεί από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, από το ροζ πουά σύνολο μέχρι το εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα σε επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, αυτό που μετέφερε περισσότερο το πνεύμα της ωστόσο ήταν το νυφικό. «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φοράω στη σειρά, το νυφικό είναι τόσο αυτή», είπε.

«Νιώθω ότι πρέπει να γνωρίσω την Νταϊάνα όπως θα κάνατε με μία φίλη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ παράξενο, αλλά έχω μια υπέροχη αίσθηση συντροφιάς από εκείνη», είπε κλείνοντας η Κόριν.

Η τέταρτη σεζόν του «The Crown» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ